Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επιχειρηματίας κορονοϊός: Του είπαν πως ήταν αρνητικός και τελικά… ήταν θετικός
ΕΛΛΑΔΑ

Επιχειρηματίας κορονοϊός: Του είπαν πως ήταν αρνητικός και τελικά… ήταν θετικός

Επιχειρηματίας κορονοϊός: Το τεστ βγήκε αρνητικό και συνέχισε κανονικά την καθημερινότητά του.

Είμαστε ασφαλείς όταν ακούμε ότι δεν νοσούμε από κορονοϊό; Μια απίστευτη ιστορία που φέρνει στο φως το Mega, προκαλεί αμφιβολίες και τρομάζει. Όταν το μοριακό τεστ βγήκε αρνητικό, συνέχισε κανονικά την καθημερινότητά του. Συνάντησε ανθρώπους, πήγε στην δουλειά του και έστειλε τα παιδιά του στο σχολείο. Ο λόγος για έναν επιχειρηματία στα Νότια Προάστια, ο οποίος έμαθε από τρίτους, ότι τελικά νοσεί.

Η πρώτη αντίδραση της συζύγου του επιχειρηματία ήταν να επικοινωνήσει με το ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο ξανά, προκειμένου να μάθει τι ακριβώς είχε συμβεί. Η απάντηση που έλαβε την εξόργισε.

Στο βίντεο φαίνεται το πρώτο e-mail στο οποίο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι δεν ανιχνεύθηκε ο ιός του κορωνοϊού στον 51ος έτους επιχειρηματία. Και… μετά το δεύτερο mail που έφτασε δύο μέρες μετά στα χέρια του και αναφέρει ότι τελικά είναι θετικός.

Τώρα η οικογένεια, αναρωτιέται γιατί ο ΕΟΔΥ δεν ειδοποίησε τους ίδιους αρχικά και επικοινώνησε πρώτα με το σχολείο των παιδιών, ενώ ταυτόχρονα έχουν αρχίσει έναν «μαραθώνιο» τηλεφωνημάτων με όσους ήρθαν σε επαφή το «κενό» διάστημα μεταξύ της λανθασμένης και της σωστής διάγνωσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις