Σούπερ Λιγκ – 20ή αγωνιστική: Φορμαρισμένοι!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 20ή αγωνιστική: Φορμαρισμένοι!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 20ή αγωνιστική: Τρεις από τις πιο βελτιωμένες ομάδες στο 2021 ρίχνονται στη μάχη περεταίρω επέκτασης του τρέχοντος σερί τους!

30.01.2021 | 09:01

Σούπερ Λιγκ20ή αγωνιστική: “Ξημερώνει” 20ή αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία παιχνίδια. Μεταξύ αυτών, ένα τεράστιο ντέρμπι. Στη Λάρισα η ΑΕΛ θα υποδεχτεί τον Βόλο σε ένα μεγάλο ντέρμπι στη Θεσσαλία. Η ΑΕΛ είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Πλέον την προσπέρασε και η Λαμία και είναι ουραγός. Πολύ ουραγός στους 8 βαθμούς και κάθε πόντος εφεξής είναι κρίσιμος. Με τον Φέστα στον πάγκο θέλει να δείξει άλλα πράγματα πια και αντιμετωπίζει ένα Βόλο που δύσκολα μεν, αλλά ελπίζει ακόμα σε πλασάρισμα στα πλέι οφ.

Ο Παναθηναϊκός του Μπόλονι και της… πιτσιρικαρίας του υποδέχεται τη Λαμία. Μια Λαμία που μόλις απεγκλωβίστηκε από την τελευταία θέση. Και που έχει τρία ματς δίχως ήττα, αφγού έχει ανεβάσει αρκετά την απόδοσή της τελευταία. Ο δε Παναθηναϊκός αν κάνει 6η σερί νίκη, θα είναι η πρώτη φορά που το πετυχαίνει μετά από 6 χρόνια!

Σούπερ Λιγκ – 20ή αγωνιστική: Στην Τρίπολη

Στην Τρίπολη και το “Θ. Κολοκοτρώνης” ο Αστέρας υποδέχεται τον Αρη. Ο οποίος μετά την μίνι κοιλιά επέστρεψε στις επιτυχίες και πάτησε ξανά στη δεύτερη θέση. Κέρδισε τον Απόλλωνα και την ΑΕΛ με οριακό 1-0 αν και ήταν καλύτερος και για περισσότερα γκολ και στα δυο ματς. Στον Αστέρα που επίσης είναι σε φουλ φόρμα, με τέσσερις σερί νίκες. Οι τρεις από αυτές με 1-0 και η άλλη με 2-0. Αναμένεται ματς στρατηγικής!

Δείτε ακόμη: 

«Παίρνει τον Λαλά ο Ολυμπιακός»
Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει για Λοβέρα και Πέπε
Έφερε Μίλιεβιτς ο Ολυμπιακός!
Exit mobile version