Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει για Λοβέρα και Πέπε

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει για Λοβέρα και Πέπε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Ολυμπιακός: Τα τελευταία 24ωρα της μεταγραφικής περιόδου είναι κρίσιμα για το μέλλον αρκετών παικτών στον Ολυμπιακό.

29.01.2021 | 16:46

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος μετρά αντίστροφα με τις ομάδες να κάνουν τις τελευταίες τους κινήσεις για να ενισχυθούν. Ο Ολυμπιακός που κινείται εδώ και μερικές μέρες σε ρυθμούς Παπασταθόπουλου κάνει κάποιες τελευταίες κινήσεις ενώ ξεκαθαρίζει και ποιοι παίκτες υπολογίζονται από τον προπονητή Πέδρο Μάρτινς για το υπόλοιπο της σεζόν. Υπενθυμίζουμε πως οι ερυθρόλευκοι νίκησαν στο μεγάλο ντέρμπι της Τετάρτης τον ΠΑΟΚ και σε συνδυασμό με την ήττα σοκ της ΑΕΚ από τον ΠΑΣ Γιάννενα ξέφυγε στην βαθμολογία με 15 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός στρέφει πλέον την προσοχή του στα ευρωπαϊκά ματς που έρχονται με την Αϊντχοφεν με μεγάλο στόχο την πρόκριση.

Σχετικά με τα τελευταία μεταγραφικά νέα, αρκετοί παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται στον ”αέρα”. Μετά τον Παπέ Αμπού Σισέ, που σήμερα ανακοινώνεται από τη Σεντ Ετιέν, ορθάνοιχτο είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από την ομάδα και οι Μάξι Λοβέρα και Πέπε. Η Ράσινγκ Κλουμπ είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους «ερυθρόλευκους» για να αποκτήσει δανεικό τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό. Ίσως και μέσα στη μέρα η υπόθεση να κλείσει.

Όσον αφορά στον Πέπε, η πρόταση της Γρανάδα για τον δανεισμό του δεν έγινε δεκτή, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον έχει… ξεγραμμένο, αν και είναι σαφέστατα πίσω στην ιεραρχία των κεντρικών χαφ από Καμαρά, Μπουχαλάκη και Εμβιλά. Πάντως επειδή κι ο Πορτογάλος δεν θέλει να είναι λύση ανάγκης, δεν είναι απίθανο αν επιμείνουν οι Ισπανοί να δοθεί. Αντίθετα, φαίνεται να ατονεί το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός ο Μπρούνο, παρά το ενδιαφέρον του Ατρομήτου. Ο Βραζιλιάνος προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό του μετά τις επιπλοκές που προκάλεσε στην υγεία του ο κορονοϊός.

Exit mobile version