Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 58χρονος τροχαίο: Νεκρός οδηγός στην Κέρκυρα
ΕΛΛΑΔΑ

58χρονος τροχαίο: Νεκρός οδηγός στην Κέρκυρα

58χρονος τροχαίο: Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 58χρονος στην Κέρκυρα.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 58χρονος στην Κέρκυρα, όταν το ΙΧ που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του. Το γεγονός συνέβη σε επαρχιακό δρόμο. Στο Κοντόκαλι συγκεκριμένα στη Μέση Κέρκυρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Εντούτοις παρά τις πολύωρες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε νωρίς το απόγευμα.

Τροχαίο με θύμα 33χρονο που ευτυχώς απλώς τραυματίστηκε, σημειώθηκε και στην περιοχή του Εσταυρωμένου σήμερα, όταν συγκρούστηκαν δύο οχήματα. Η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο για να παραλάβει τον άνδρα και να τον μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο ήταν άμεση. Σημειώνεται ότι στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και κυκλοφοριακή συμφόρηση, μέχρι να απομακρυνθούν από το σημείο της σύγκρουσης τα δύο οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

ΕΚΑΒ Ασθενοφόρο

Τροχαίο θρίλερ και στην Οίτη

Στην Οίτη Φθιώτιδας ένας οδηγός έχασε τον έλεγχο και βγήκε εκτός δρόμου το πρωί της Πέμπτης. Ωστόσο, πέρασαν ώρες μέχρι να εντοπιστεί και να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητό του. Ο οδηγός βγήκε από το δρόμο και κατέληξε στο πρανές παγιδευμένος μέσα στο ΙΧ. Οι αστυνομικοί έψαχναν αρχικά στον δρόμο του Μπράλου, αργότερα, όμως, ενημερώθηκαν από τους δικούς του ανθρώπους πως ήταν στην Οίτη.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, αναφέρει το tvstar. Πυροσβέστες από την 7η ΕΜΑΚ και τα Π.Κ. Πολυδρόσου και Αμφίκλειας, έφτασαν στην περιοχή και μετά από αναζήτηση κατάφεραν να εντοπίσουν τον 37χρoνο στη 1:30 το μεσημέρι. Τον απεγκλώβισαν και στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Λαμίας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις