Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Προπονητής 11χρονης φυλακή: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος μετά την απολογία του
ΕΛΛΑΔΑ

Προπονητής 11χρονης φυλακή: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος μετά την απολογία του

Προπονητής 11χρονης φυλακή: Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 38χρονος προπονητής κατηγορούμενος για τον βιασμό της 11χρονης αθλήτριας της ιστιοπλοΐας.

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 38χρονος προπονητής κατηγορούμενος για τον βιασμό της 11χρονης αθλήτριας της ιστιοπλοΐας. «Προφυλακίστε με όμως να ξέρετε πως όταν κάναμε σχέση δεν ήταν 11 ετών. Είχε συμπληρώσει τα 13 της χρόνια» φέρεται να υποστήριξε ο πρώην προπονητής, αναφέροντας ακόμη, κατά τις πληροφορίες, στην ανακρίτρια ότι αγαπάει τη νεαρή γυναίκα και πως σκοπός της σχέσης τους ήταν ο γάμος.

Ο 38χρονος έφτασε σήμερα το πρωί για να απολογηθεί ενώπιον της 16ης τακτικής ανακρίτριας. Η απολογία του κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες και κατά τη διάρκειά της ο 38χρονος κατηγορούμενος κλήθηκε να απαντήσει για σειρά κακουργηματικών πράξεων, για τις οποίες διώκεται. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κατηγορούμενος φέρεται να ανέφερε στην ανακρίτρια πως είχε σχέση με την ανήλικη αθλήτρια αλλά και επιβεβαίωσε περιστατικά που εκείνη έχει αναφέρει στην κατάθεσή της στις Αρχές. Φέρεται πάντως ότι ο ίδιος τοποθετεί τα γεγονότα χρονικά ένα χρόνο αργότερα και επιμένει ότι δεν υπήρχε καμία βία αλλά συναίνεση. «Δεν τη βίασα, το αρνούμαι κατηγορηματικά. Την αγαπάω ακόμα. Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ, πρέπει να τιμωρηθώ για αυτό που έγινε. Να κάνει λίγο υπομονή, όταν βγω από τη φυλακή θα την παντρευτώ» φέρεται να είπε ακόμη στην ανακρίτρια ο πρώην προπονητής.

Προπονητής 11χρονης Ευελπίδων

Προπονητής 11χρονης: Η σοκαριστική απολογία

Ακόμη κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 38χρονος φέρεται να ανέφερε: «Να με στείλετε στη φυλακή, όμως να ξέρετε πως όταν κάναμε σχέση δεν ήταν 11 ετών. Είχε συμπληρώσει τα 13 της χρόνια». Νωρίτερα στην ανακρίτρια κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης οι γονείς του πρώην προπονητή. Την ίδια ώρα από την εισαγγελία έχουν σχηματιστεί δυο διαφορετικές δικογραφίες για τις καταγγελίες των ομοσπονδιών κωπηλασίας και πάλης, που εστάλησαν από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και έχουν ανατεθεί στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιντζόγλου.

Προπονητής 11χρονης

Προπονητής 11χρονης: Πώς βρέθηκε αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη

Ο 38χρονος βρέθηκε αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη έπειτα από τις καταθέσεις της ίδιας της αθλήτριας και των γονιών της, που άναψαν το «πράσινο φως» για την έκδοση εντάλματος σύλληψης και την άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης εναντίον του από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Η νεαρή κοπέλα που προσπαθούσε να θάψει βαθιά μέσα της όλα όσα βίωσε από τον πρώην προπονητή της αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της όταν είδε την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου να βρίσκει τη δύναμη και να καταγγέλλει δημόσια τη δική της σεξουαλική κακοποίηση από παράγοντα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, πριν από 23 χρόνια.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας, η αθλήτρια αναζήτησε τη Σοφία Μπεκατώρου μέσω Facebook και της έστειλε μήνυμα, ζητώντας της να συναντηθούν. Οι δυο γυναίκες συναντήθηκαν και τότε η 21χρονη κοπέλα πήρε την απόφαση να καταθέσει και εκείνη στις εισαγγελικές Αρχές. Έτσι και έγινε, κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας. Η νεαρή έδωσε στον εισαγγελέα Ν. Στεφανάτο μια αποκαλυπτική όσο και συγκλονιστική κατάθεση σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος πρώην προπονητής την απειλούσε, όπως απειλούσε και τα μέλη της οικογένειάς της, αν εκείνη κατήγγειλε στις Αρχές τη σεξουαλική της κακοποίηση της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις