Ολυμπιακός πρωτάθλημα: Αήττητος για πάνω από 24 μήνες

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός πρωτάθλημα: Αήττητος για πάνω από 24 μήνες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Ολυμπιακός πρωτάθλημα: Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επιτύχει ενα άπιαστο ρεκόρ, που δύσκολα θα καταφέρει να καταρρίψει άλλη ομαδα.

28.01.2021 | 09:45

Νικητής στο ντέρμπυ της περασμένης Τετάρτης ηταν ο Ολυμπιακός που παραμένει αήττητος για πανω απο 24 μήνες! Είναι ενα άπιαστο ρεκόρ που δύσκολα θα καταφέρει να καταρρίψει άλλη ομαδα. Στο ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραισκάκης» οι ερυθρόλευκοι εντυπωσίασαν και παίζοντας κατα διαστήματα καλή μπάλα, εφθασαν στο καταπληκτικό 3-0! Ετσι απέδειξε πως δίκαια βρίσκονται στην πρωτη θέση της βαθμολογίας. Με την νίκη του αυτή ο Ολυμπιακός μεγάλωσε την απόσταση, που το χωρίζει απο τον ΠΑΟΚ και απο την ΑΕΚ! Είναι πρωτος με 51 βαθμούς. Ο Άρης που τον ακολουθεί βρίσκεται στο -12, η ΑΕΚ στο -14 και ο ΠΑΟΚ στο -15!

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Αν και βρισκόμαστε σχεδόν στην αρχη του δεύτερου γύρου και έχουμε και τα παιχνίδια των πλέι οφ, οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν αρχίσει να πανηγυρίζουν την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, που για τον Ολυμπιακό θα είναι το 46! Παρολα αυτά στον Ολυμπιακό κρατούν χαμηλούς τόνους, θέλοντας να κόψουν το νήμα του πρωταθλήματος αήττητοι! Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μάρτινς ειχε στήσει τον Ολυμπιακό με εκπληκτικό τρόπο. Εκανε λίγες αλλαγές προς το τέλος του αγώνα γιατι δεν ήθελε να χαλάσει την «αρμονία» της ομαδος του. « Είμαστε πλήρης ομάδα, είμαστε δυνατοί, μας δικαιώνουν τα αποτελέσματα»! Δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μάρτινς, ο οποίος στην Ελλάδα δεν εχει αντίπαλο!

Ολυμπιακός πρωτάθλημα: Με κέφι ο ΠΑΟΚ, αλλά…

Ο ηττημένος ΠΑΟΚ ξεκίνησε με κέφι το παιχνιδι και «έκλεισε» για ενα μεγάλο χρονικό διάστημα, έως και το 33 λεπτό, τον Ολυμπιακό στην περιοχή του. Όμως όλες οι προσπάθειες των παικτών και ιδιαίτερα του φανταστικού Τζόλη σταμάτησαν στην καλοστημένη άμυνα των ερυθρολεύκων και στον τερματοφύλακα Σα που με ωραίες αποκρούσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του. Με την εμφάνιση αυτή των παικτών του, ο ΠΑΟΚ απέδειξε πως με την προσθήκη δυο επιθετικών στο νέο πρωτάθλημα θα ειναι ο μεγάλος διεκδικητής του τίτλου. «Είμαι δυόμισι μήνες στον ΠΑΟΚ, προσπαθώ να φτιάξω μια δυνατή ομαδα», δήλωσε ο Ουρουγουανός προπονητής του Πάμπλο Γκαρσία.

Στα άλλα αποτελέσματα της 19 αγωνιστικής εντύπωση προκάλεσε η ήττα της ΑΕΚ απο τον εντυπωσιακό ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο και η μεγάλη νικη του ανερχόμενου Παναθηναϊκού με 2-0 μέσα στον Βόλο.

Exit mobile version