Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 επεισόδιο 3: Συνεχίζονται οι auditions, ποιοι πέρασαν
LIFESTYLE

MasterChef 5 επεισόδιο 3: Συνεχίζονται οι auditions, ποιοι πέρασαν

MasterChef 5 επεισόδιο 3: Οι audition του MasterChef συνεχίζονται κανονικά με τους διαωνιζόμενους να κάνουν το καλύτερο που μπορούν.

Οι audition του MasterChef συνεχίζονται κανονικά με τους διαωνιζόμενους να κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να παραδώσουν ένα πιάτο που θα τους περάσει στην επόμενη φάση. Οι κριτές φέτος είναι αρκετά απαιτητικοί και ελάχιστοι είναι εκείνοι που έχουν πάρει τρία ”ναι”. Στο χθεσινό επεισόδιο υπήρξαν πολλές συγκινητικές ιστορίες.

MasteChef 5: Η συγκινητική ιστορία της Ανούς

Μια ιδιαίτερη ιστορία εξιστόρησε μία από τις διαγωνιζόμενες στο MasterChef 5, που προσπάθησε με το πιάτο της να αποσπάσει τρία «ναι» και να πάρει το εισιτήριο για το σπίτι του διαγωνισμού. Η Ανούς στάθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή και κλήθηκε αρχικά να απαντήσει στην ερώτηση του Πάνου Ιωαννίδη, αν έχει κάποιους ανθρώπους που θα ήθελε να κάνει περήφανους. «Εννοείται ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλω να κάνω περήφανους. Μία και μοναδική είναι η μαμά μου και ακολουθεί ο αδερφός μου», είπε η καστανή σεφ με τα εκφραστικά μάτια.

Όταν όμως ο κριτής του «MasterChef 5» τη ρώτησε για τον πατέρα της, η Ανούς σκοτείνιασε. «Τον έχασα σε έναν πόλεμο. Ο μπαμπάς μου ήταν πολύ καλός άνθρωπος, δίκαιος άνθρωπος, μας αγαπούσε πάρα πολύ, αλλά η αγάπη του για εμάς δεν τον σταμάτησε να μην πάει σε έναν πόλεμο» είπε, περιγράφοντας πως ο πατέρας της, Ρώσος στην ιθαγένεια, έλαβε μέρος στον πόλεμο της χώρας στην Τσετσενία. «Αλλά αυτό το πνεύμα του μας στέρησε εμάς τον σύζυγο, τον πατέρα, τον άνδρα του σπιτιού», συμπλήρωσε η επίδοξη σεφ.

Η Ανούς περιγράφει πως καθώς ήταν πολύ μικρή στην ηλικία άργησε να μάθει την αλήθεια για τον πατέρα της. «Δεν μου είπαν εξ αρχής την αλήθεια ότι ο μπαμπάς πέθανε, γιατί ήμουν πολύ μικρή και προσπαθούσαν να με προστατεύσουν», είπε η διαγωνιζόμενη του «MasterChef 5». «Με τα χρόνια έμαθα ότι εφόσον γυρνούσαν από την Τσετσενία προς τη Ρωσία, τους τράκαραν με το αυτοκίνητο και τους πυροβόλησαν.

Φυσικά και είναι δολοφονία, φυσικά και είναι σκληρό», συμπλήρωσε. «Ο μπαμπάς μου θεωρείται εθνικός ήρωας, για εμένα όμως είναι η μαμά μου ήρωας», λέει η Ανούς, η οποία αναγνωρίζει πως μικρή δεν ήταν όσο ευγενική και μεγαλόκαρδη θα έπρεπε απέναντί της. «Δεν αναγνώριζα πάντα τον τεράστιο αγώνα της και όσο μεγαλώνω το αναγνωρίζω και θυμώνω λίγο με τον εαυτό μου», λέει. Για την ιστορία, το πιάτο της Ανούς δέχτηκε θετικές κριτικές από τους σεφ του «MasterChef 5» και με δύο «ναι» περνά στην επόμενη φάση, διεκδικώντας μια θέση στο σπίτι του παιχνιδιού.

MasterChef 5: Η διαγωνιζόμενη που είχε κολλήσει κορονοϊό

Για την δική της μάχη με τον κορονοϊό έκανε λόγο στο χθεσινό MasterChef η Χριστίνα. Η ίδια στο εισαγωγικό βίντεο ανέφερε το πόσο την κατέβαλε ο ιός και ότι για έξι εβδομάδες πέρασε πού δύσκολα: «Η τελευταία περίοδος πριν έρθω στην Ελλάδα ήταν πολύ δύσκολη γιατί περάσαμε το πρώτο lockdown και αρρώστησα με Covid-19. Ήμουν άρρωστη για έξι εβδομάδες, κοιμόμουν πάντα σε recovery position χωρίς μαξιλάρι γιατί δεν ανέπνεα.

Το βράδυ πάθαινα περισσότερες κρίσεις από ότι το πρωί. Αυτό με κούρασε σωματικά και συναισθηματικά από την άποψη ότι πρέπει να είσαι απομονωμένος. Η περιπέτειά της δεν πτόησε την Χριστίνα, βρέθηκε στο MasterChef και με το πιάτο της καθώς και με τις γνώσεις της κατάφερε να περάσει απευθείας στο σπίτι του μαγειρικού ριάλιτι.

Σωτήρης Κοντιζάς: «Αυτό είναι τσιμέντο»

Ο Κώστας θέλησε να εντυπωσιάσει τους τρεις κριτές του MasterChef, μαγειρεύοντας ψάρι μαζί με noodles, μπρόκολο και σάλτσα και δημιουργώντας ένα πιάτο που ήλπιζε ότι θα τον πάει τουλάχιστον στα Bootcamp του μαγειρικού ριάλιτι.

Ο ίδιος ήταν πολύ σίγουρος για το πιάτο του αλλά και το κατά πόσο έψησε τα υλικά και συγκεκριμένα τον σολομό, λέγοντας στον Σωτήρη Κοντιζά ότι είναι medium. Ο τελευταίος σκεπτικός άρχισε να τον ρωτά τι κατάφερε με το κάθε συστατικό που χρησιμοποίησε στο πιάτο του, όταν στο τέλος ακούμπησε το μαχαίρι του πάνω στον σολομό και συνειδητοποίησε κάτι που ο Κώστας δεν είχε προσέξει. Ο κριτής του ανέφερε με αυστηρό ύφος: «Αυτό δεν είναι medium, είναι τσιμέντο». Σίγουρα κρύος ιδρώτας έλουσε τον Κώστα κι όχι αδίκως αφού τελικά δεν κατάφερε να συνεχίσει στο MasterChef.

MasterChef: Έκοψε το δάχτυλό της λίγο πριν τη δοκιμασία!

Οι παίκτες στο MasterChef δεν έχουν άπλετο χρόνο για να μαγειρέψουν όσα τους ζητούνται αλλά όπως λέει κι ο σοφός λαός, όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Κάτι τέτοιο συνέβη και με τη Μαρία, η οποία από την βιασύνη της να κόψει ένα κρεμμύδι, έκοψε το δάχτυλό της και μάτωσε, με την ίδια να είναι φανερά ανήσυχη. Η ίδια αρχικά πήγε να πλύνει το χέρι της για να φύγει το αίμα αλλά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάλεσε διασώστη για να της βάλει γάζα στο δάχτυλο. Η νεαρή παίκτρια τελικά συνέχισε με γάντια την δοκιμασία. Κι όπως ανέφερε: «Τα μαχαίρια του MasterChef είναι τελικά πολύ κοφτερά».

MasterChef 5: Ο διαγωνιζόμενος που ενθουσίασε τους κριτές

Ο Στέφανος δε θα χρειαστεί να περάσει για δεύτερη φορά από τη δοκιμασία των bootcamps, καθώς με τρία «ναι» από τους κριτές μπήκε κατευθείαν στο σπίτι του «MasterChef 5». Η προσπάθειά του ενθουσίασε τους κριτές και ο ίδιος έθεσε ήδη από την αρχή πολύ ψηλά τον πήχη Ο Πάνος Ιωαννίδης, αφού του έδωσε το τρίτο ναι, του φόρεσε τη λευκή ποδιά με εκείνον να μην πιστεύει στα μάτια του και να «πετάει» από τη χαρά του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις