Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler σήμερα 26/1: Ποιος κερδίζει την ασυλία, τι “λέει” η διαρροή
LIFESTYLE

Survivor spoiler σήμερα 26/1: Ποιος κερδίζει την ασυλία, τι “λέει” η διαρροή

Survivor spoiler 26/1: Δεύτερος αγώνας ασυλίας στο επεισόδιο της Τρίτης για το Survivor.

Για ακόμα ένα επεισόδιο στο Survivor, κοντέψαμε να… κοιμηθούμε, καθώς οι μπλε κατάφεραν να πάρουν πάλι τη νίκη – και την ασυλία – χωρίς καν να παλέψουν, διασύροντας τους κόκκινους και προκαλώντας πονοκέφαλο στην παραγωγή που ψάχνει τρόπο να κρατήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Η Μπλε Ομάδα πήρε την ασυλία με 10-3!  Η Μαριάνθη, μπορεί να μπήκε πολύ δυναμικά, αλλά δεν κατάφερε για την ώρα να αλλάξει τις ισορροπίες. Στα στατιστικά που θα δούμε μόνο ο «Κόρο» είναι ο διασωθέντας των κόκκινων. Ο Τζέημς συνεχίζει να είναι ανίκητος.

Όπως μάθαμε, αλλάζει και ο τρόπος ψηφοφορίας από σήμερα που εκτός από την ομαδική ασυλία, θα βλέπουμε και ατομική ασυλία, για την ομάδα που έχασε, κάτι που ίσχυε στα προηγούμενα Survivor. Δίκαιο, αν και ο νικητής θα έρχεται στη δύσκολη θέση να υποδεικνύει υποψήφιο προς αποχώρηση.  Νικητής, για την ατομική ασυλία ήταν ο Γιώργος Κοψιδας, που δεν μπορεί να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του για αποχώρηση. Ο Τζέημς Καφετζής είναι στην κορυφή της λίστας και αν δεν ανέβει ο Γιώργος Κόρομι, δύσκολα θα χάσει αγωνιστικά την 1η θέση. Η αλήθεια είναι πως οι Κόκκινοι, παρότι έχουν συμβεί διάφορα τις τελευταίες μέρες, δείχνουν να έχουν δυναμώσει σαν κλίμα και δεν θέλουν να χάσουν παίκτη και επίσης δεν επιθυμούν να μπουν ξανά στην διαδικασία της ψηφοφορίας. Θα μπορέσουν άραγε να το αποφύγουν; Μάλλον όχι… Ο Άγιος Δομίνικος βάφεται ξανά μπλε.

Survivor Spoiler 26/01/2021

Survivor spoiler 26/1: Η Ανθή στον τάκο

Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση δόθηκε η Ασημίνα Ιγγλέζου, ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς που κέρδισε την ατομική ασυλία, θα κληθεί να δώσει σήμερα άλλον έναν υποψήφιο προς αποχώρηση, αφού πρώτα ξεκαθαρίσει αν οι υποψήφιοι από τους Κόκκινους θα είναι τέσσερις ή δύο και θα προστεθούν άλλοι δύο από την ομάδα των Μπλε. Εφόσον νικήσουν στο αγώνισμα της ημέρας οι Μαχητές οι Διάσημοι δεν θα αποφύγουν την κάλπη. Σε διαφορετική περίπτωση για πρώτη φορά οι Μπλε θα κληθούν να ψηφίσουν.

Όσο για τον ποιον παίκτη ή παίκτρια θα επιλέξει για υποψήφιο ο Γιώργος Κοψιδάς, η στρατηγική θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Ο ηθοποιός γνωρίζει πως η Ανθή Σαλαγκούδη έχει ισχυρό fan club και μένει να αποφασίσει αν θα την προτείνει ως υποψήφια, στηριζόμενος στους καθαρά αγωνιστικούς λόγους, ξέροντας πως έναντι της Ασημίνας Ιγγλέζου. Πάντως, αν προκύψει δίδυμο Ανθής – Ασημίνας η Ανθή μένει στο παιχνίδι, αν προκύψει δίδυμο Ασημίνας – Περικλή, τότε όλα είναι ανοικτά και βέβαια, όλα θα κριθούν και από τις εξελίξεις στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία.

 Survivor spoiler σήμερα 26/1: Ποιος θα πάρει την ασυλία;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις