Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 26/1 σήμερα – ασυλία: Ποιοι κερδίζουν, Μπλε ή Κόκκινοι;
LIFESTYLE

Survivor spoiler 26/1 σήμερα – ασυλία: Ποιοι κερδίζουν, Μπλε ή Κόκκινοι;

Survivor spoiler 26/1 σήμερα - ασυλία: Αυτοί κερδίζουν σήμερα τη δεύτερη μάχη ασυλίας

Survivor spoiler 26/1 σήμερα – ασυλία: Το Survivor κατάφερε με το “καλημέρα” να κερδίσει το κοινό, το οποίο όχι απλώς παρακολουθεί αλλά έχει γίνει και φανατικό με καβγάδες στα social media και fan club που ξεπερνούν τον νου… Στην παραγωγή μπορούν πλέον να πανηγυρίζουν, καθώς δεν υπάρχει ανταγωνισμός με τους απέναντι, ενώ πίσω μένει ακόμα και το πολύ επιτυχημένο MasterChef. Ο Τζέιμς Καφετζής θυμίζει λίγο Αγγελόπουλο, ενώ ο Κοψιδάς έχει ήδη αποκτήσει το δικό του κοινό, που αρχίζει όμως και χάνει. Viral γίνεται κάθε κίνηση κι ατάκα του Τριαντάφυλλου, ενώ η Ανθή Σαλαγκούδη έχει μπει στο μάτι του κυκλώνα. Οι ομάδες άλλαξαν, η παραγωγή θέλησε να δώσει λίγο θάρρος στους κόκκινους, όμως δεν υπάρχει ελπίδα. Οι κόκκινοι είναι σε απελπιστική κατάσταση ενώ η πείνα τους έχει βγάλει εκτός εαυτού.

Νέα μονομαχία για την κατάκτηση της ασυλίας ανάμεσα σε Κόκκινους (πρώην Διάσημους) και Μπλε (πρώην Μαχητές) και το ενδιαφέρον θα είναι και πάλι μοναδικό.

Survivor

Survivor spoiler 26/1 σήμερα – ασυλία: Κόκκινοι ή μπλε;

Μπλε και κόκκινοι καλούνται να αναμετρηθούν σε ένα αγώνισμα με σωματική επαφή, κάτι που σημαίνει πως με την ένταση που υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες, δεν θα λείψουν οι καβγάδες. Σε ακραίο μάλιστα βαθμό.

Πάνω στο αγώνισμα ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Πάνος Καλλίδης έρχονται σε σύγκρουση, με τον πρώτο να φωνάζει ότι ο αντίπαλός του τον χτύπησε. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των πρωινών εκπομπών, οι δύο παίκτες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια και χρειάστηκε η επέμβαση της παραγωγής για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Δεύτερη “μάχη” ανάμεσα σε Κώστα Παπαδόπουλο και Νίκο Μπάρτζη. “Εεεε να κάνεις στα πρόβατα, όχι σε μένα” του είπε ο “κόκκινος”, με τον “μπλε” παίκτη να αντιδρά έντονα. Παράλληλα, βλέπουμε και την Ασημίνα να τα έχει με τον Κοψιδά που την έβγαλε υποψήφια προς αποχώρηση και αρνείται να του δώσει το χέρι σε πανηγυρισμό.

Survivor Spoilers 26/01/2021

Survivor Spoiler 26/1: Αυτοί κερδίζουν σήμερα τη δεύτερη μάχη ασυλίας

Ποιοι θα είναι αυτοί που θα καθορίσουν εξελίξεις και θα πανηγυρίσουν -φυσικά- την κατάκτηση της νίκης, απολαμβάνοντας ασυλία, άρα και την παραμονή τους στο ριάλιτι για μια ακόμη εβδομάδα; Είδαμε τη Δευτέρα να επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά απόλυτα το spoiler για την επικράτηση των Μπλε. Θα καταφέρουν οι Κόκκινοι να… χαρούν;

Δυστυχώς, τα μέχρι τώρα spoiler ή τρολάρουν… ή το Survivoe γίνεται μπλε και τέλος. Μπλε και σήμερα οι νικητές.

Survivor spoiler 26/1 σήμερα: Οι υποψήφιοι

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι η μία υποψήφια από τους κόκκινους. Το ερώτημα είναι ποιον παίκτη θα επιλέξουν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας να την πλαισιώσει. Σύμφωνα με όσα ξέρουμε, αυτή θα είναι η Ανθή Σαλαγκούδη. Αν συμβεί θα έχει αρκετό ενδιαφέρον να δούμε αν με την αλλαγή στον τρόπο ψηφοφορίας θα «τελειώσει» η Ανθή από το παιχνίδι. Αυτή είναι και η πιο σοβαρή ελπίδα για τους κόκκινους προκειμένου να δυναμώσουν και να αρχίσουν να κερδίζουν. Ο Κοψιδάς μέχρι στιγμής δεν ψηφίζει με άλλα κριτήρια πέραν του αγωνιστικού. Αυτό θα κάνει και τώρα. Ο χειρότερος παίκτης της ομάδας είναι ο Περικλής Κονδυλάτος. Άρα, αν δεν αλλάξει κάτι, οι τρεις στον τάκο θα είναι Ασημίνα, Ανθή και Περικλής.

Survivor Spoiler: Αποχωρεί η Έλενα;

Όλοι το λένε πως το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών καθώς αλλάζουν πολλά όσο τα επεισόδια συνεχίζονται. Μια από τις πιο πρόσφατες αλλαγές είναι εκείνη της τροποποίησης των μελών των ομάδων καθώς πλέον δεν υπάρχουν Διάσημοι και Μαχητές, αλλά Κόκκινοι και Μπλε. Ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκε πολύ πριν μπει, ήταν η Έλενα Κρεμλίδου η οποία από την είσοδό της στο ριάλιτι επιβίωσης μέχρι και τώρα είναι στην ομάδα των Μπλε. Όμως, οι πιο πρόσφατες πληροφορίες δείχνουν πως από φαβορί, καταλήγει να αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο με αποτέλεσμα να επιστρέφει Ελλάδα.

Τώρα υπάρχει ένα σενάριο που μιλάει για μέλος της μπλε ομάδας με φανατικό κοινό, που ήταν στην πεντάδα των φαβορί του παιχνιδιού. Το συγκεκριμένο πρόσωπο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν έφυγε επειδή το ψήφισαν οι συμπαίκτες του, αλλά επειδή το αποφάσισε το ίδιο. Δηλαδή πρόκειται για οικειοθελή αποχώρηση που αλλάζει τα δεδομένα και τις ισορροπίες.

Survivor

Survivor Spoiler: Σκάνδαλο με την παραγωγή!

Η παραγωγή του Survivor φαίνεται να άφησε τον Πάνο Καλλίδη να τηλεφωνήσει στη γυναίκα του, για να μην αποχωρήσει οικειοθελώς. Ο μάνατζερ ράγκμπι, Πάνος Αργιανίδης, παλαίμαχος του Survivor, μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης και αποκάλυψε κάτι που δεν φανταζόμασταν. Μετά το επεισοδιακό χθεσινό συμβούλιο του νησιού, όπου βγήκαν μαχαίρια για το κλεμμένο φαγητό, η παραγωγή άφησε τον Πάνο Καλλίδη να πάρει τηλέφωνο τη γυναίκα του, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του μάνατζερ ράγκμπι.

Οι κατηγορίες του Τριαντάφυλλου και πολλών μελών της κόκκινης ομάδας προς το πρόσωπο του Πάνου Καλλίδη ότι έχει κλέψει λάδι, έφεραν τον τραγουδιστή σε έξαλλη κατάσταση. Ήταν σε τόσο άσχημη ψυχολογία που από το Survivor. Για να ηρεμήσει και να αλλάξει άποψη, η παραγωγή τον άφησε να πάρει τηλέφωνο τη σύζυγό του. Ο Πάνος Αργιανίδης μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε». Εφόσον, ο ισχυρισμός του ισχύει, μιλάμε για σκάνδαλο καθώς καταρρίπτεται η σημασία τόσο του επάθλου επικοινωνίας, όσο και του ανταγωνισμού.

Επιπλέον, ο Πάνος Αργιανίδης αποκάλυψε ότι η παραγωγή δίνει επιπλέον φαγητό στους παίκτες του Survivor και ότι γενικότερα είναι ελαστική σε διάφορα θέματα. Δήλωσε χαρακτηριστικά «Σίγουρα δίνονται κάποιες βιταμίνες στα παιδιά γιατί δεν θέλουν να πάθουν κάτι οι παίκτες. Συνοδεύεται με φρούτα ή κάτι άλλο το οποίο δεν είναι σίγουρα κάτι που τρως στο σπίτι σου. Αλλά σίγουρα τους δίνουν κάτι γιατί οι παίκτες έχουν υπογράψει και ασφάλεια ζωής, δεν μπορούν να πάθουν κάτι. Επίσης πριν από τα αγωνίσματα οι παίκτες τρώνε μπανάνα, ή αβοκάντο ή κάποιο ρόφημα».

Survivor spoiler 26/1 σήμερα – ασυλία: Ποιοι κερδίζουν, Μπλε ή Κόκκινοι; Δείτε LIVE

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις