MasterChef 5 Άννα: Η κομμώτρια από τη Θεσσαλονίκη που έγινε αμέσως viral

LIFESTYLE

MasterChef 5 Άννα: Η κομμώτρια από τη Θεσσαλονίκη που έγινε αμέσως viral

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

MasterChef 5 Άννα: Το ριάλιτι μαγειρικής έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης στην πρεμιέρα του το Σάββατο (23/1).

25.01.2021 | 13:11

Το ΜasterChef 5 επέστρεψε και πάλι πολύ δυναμικά. Το ριάλιτι μαγειρικής έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης στην πρεμιέρα του το Σάββατο (23/1) και αναμένεται να συνεχίσει έτσι. Φέτος λόγω του κορονοϊού υπάρχουν πολλές αλλαγές για να τηρηθούν οι κανόνες υγειονομικής ασφάλειας. Βέβαια ούτε φέτος λείπουν οι παίκτες που δεν εντυπωσιάζουν με την μαγειρική της αλλά κυρίως λόγω του χαρακτήρα τους. Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε μερικούς από αυτούς.

Μεταξύ των πρώτων διαγωνιζόμενων ήταν κι η Άννα από την Θεσσαλονίκη, η οποία μπορεί να μην έπεισε με τις μαγειρικές της επιδόσεις, αλλά το κέφι της ήταν διάχυτο σε όλο το πλατό. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος γέλασε με τον τρόπο που έριχνε αλάτι λέγοντας αν το κάνει για να τους ξεματιάσει ενώ όταν παρουσίασε το πιάτο της στους κριτές (σουρβά), δεν μπορούσε να κρύψει την πολύ χαρούμενη διάθεσή της, λέγοντας ότι θέλει να κουρεύει, να μαγειρεύει και να χορεύει. Η Άννα δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, αφού το πιάτο της δεν είχε κάποια ιδιαίτερη τεχνική δυσκολία, και πλέον θα μείνει μόνο με το όνειρό της να κουρέψει τους τρεις κριτές. Μάλιστα, έκανε και ιδιαίτερα σχόλια για τα κουρέματά τους.

MasterChef 5: Η παίκτρια που κάηκε αλλά πέρασε

Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος επέστρεψαν ορεξάτοι στον “τόπο του εγκλήματος” για να μας χαρίσουν έναν ακόμη τηλεοπτικό κύκλο γεμάτο πρωτότυπες συνταγές. Στην φετινή σεζόν, στις οντισιόν, οι διαγωνιζόμενοι δεν ήταν μόνοι τους, αλλά σε τετράδες. Η πρώτη που κατόρθωσε να προσωρήσει στo bootcamp είναι η Λία που διατηρεί μαγειρίο στον Βόλο.

Μαγείρεψε “πάπια Καρδίτσας” και παρά το γεγονός ότι κάηκε συγκέντρωσε τα απαραίτητα “ναι” από τους κριτές για περάσει στην επόμενη φάση του MasterChef, αλλά όχι για να μπει απευθείας στο σπίτι. Φέτος, σύμφωνα με τους νέους κανόνες του MasterChef 5, τα 3 ναι θα στέλνουν τον υποψήφιο απευθείας στο σπίτι.

Exit mobile version