Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λιανός – τέταρτο παιδί: Έγκυος η Κωνσταντίνα Καραλέξη
LIFESTYLE

Λιανός – τέταρτο παιδί: Έγκυος η Κωνσταντίνα Καραλέξη

Λιανός - τέταρτο παιδί: Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιώργος Λιανός και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, καθώς λίγοι μήνες απέμειναν για να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Ο Γιώργος Λιανός θα γίνει για τέταρτη φορά μπαμπάς. Η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη βρίσκεται στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day. Ο Γιώργος Λιανός και η αγαπημένη του έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Οι δυο τους όλο αυτό το διάστημα έχουν κρατήσει πολύ χαμηλούς τόνους, ενώ σπάνια έχουμε δει κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και όλα τα μέλη της παρέας του Happy Day έστειλαν τις ευχές τους στον Γιώργο Λιανό και τη σύντροφό του. Ο Γιώργος Λιανός έχει χωρίσει από την Ανθή Ανδροτσάκη το 2017 και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

O Γιώργος Λιανός με την σύντροφό του στο pre-wedding πάρτι του Σάκη Τανιμανίδη & της Χριστίνας Μπόμπα/Φωτογραφία: NDP
Γιώργος Λιανός σύντροφος

Λιανός Survivor: Η… δημοφιλία της Ανθής

Σήμερα ο Γιώργος Λιανός εμφανίστηκε μέσω skype από τον Άγιο Δομίνικο και έκανε μια μεγάλη και ωραία κουβέντα με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της. Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε τον λόγο που θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα κάνει ένα διάλειμμα από την παρουσίαση του Survivor. «Δεν ισχύει ότι θα παρουσιάσω το Voice. Δικαιούμαι δύο εβδομάδες να γυρίσω, σπαστά μία και μία. Και αυτή την περίοδο θα παρουσιάσει ο Ατζούν και ίσως κάνω εγώ σχολιασμό από την Αθήνα. Στην Ελλάδα θα γυρίσω για να δω τα παιδιά μου», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις