Λούντμπεργκ Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» εξετάζει την περίπτωση του Δανού μπασκετμπολίστα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λούντμπεργκ Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» εξετάζει την περίπτωση του Δανού μπασκετμπολίστα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση ενός γκαρντ.

25.01.2021 | 20:11

Ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση ενός γκαρντ αφού ο Όντεντ Κάτας δεν υπολογίζει στα αγωνιστικά του πλάνα τον Μάρκους Φόστερ. Αυτός που φαίνεται να έχει ξεχωρίσει το «τριφύλλι» είναι ο γκαρντ της Ζιελόνα Γκόρα, Γκάμπριελ Λούντμπεργκ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει Ιταλός δημοσιογράφος, ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε επαφή με την ομάδα του. Πιο συγκεκριμένα, ο Εμιλιάνο Κάρτσια αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ότι οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του και το έχουν δείξει, αφού ήρθαν σε επαφή με την Ζιελόνα Γκόρα.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, πριν από λίγες εβδομάδες η Λοκομοτίβ Κουμπάν είχε καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Δάνου γκαρντ, όμως αυτή δεν είχε γίνει δεκτή από την πολωνική ομάδα.

Ο Δανός γκαρντ κάνει μία εξαιρετική σεζόν φέτος στην VTB, μετρώντας 19,8 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 5,3 ασίστ μέσο όρο ανά παιχνίδι. Αξίζει να σημειωυεί ότι έχει κάνει ορισμένες σπουδαίες εμφανίσεις κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους. Για παράδειγμα, είχε βάλει 32 πόντους στην Ούνικς Καζάν, 27 στην Ζενίτ και 22 στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Νούμερα που σίγουρα εντυπωσιάζουν.

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει την προετοιμασία για Euroleague

Εν τω μεταξύ, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για τις υποχρεώσεις του στην Euroleague. Όμως, χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου και τον Γιώργο Παπαγιάννη θα παραταχθεί σε ακόμη ένα παιχνίδι το «τριφύλλι». Οι δυο τους έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα σήμερα Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και δεν πρόκειται να ταξιδέψουν με την αποστολή για την εκτός έδρας μονομαχία με τη Ρεάλ Μαδρίτης (27/1, 22:00).

Αυτή η εξέλιξη περιορίζει για ακόμη μία φορά τον Όντεντ Κάτας στο rotation, για ένα τόσο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Και οι δύο παίκτες κάνουν αγώνα δρόμου έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για το δεύτερο παιχνίδι αυτής της «διαβολοβδομάδας», με τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ (29/1, 21:00).

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα κέρδισε τη Λάρισα εκτός έδρας με 98-89, χάρη στην επίθεσή του αφού η άμυνα δεν τα πήγε τόσο καλά. Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν και πάλι εντυπωσιακός στα 20 λεπτά που χρησιμοποιήθηκε από τον Όντεντ Κάτας, στις δύο θέσεις των ψηλών. Ο MVP της προηγούμενης εβδομάδας στην EuroLeague, είχε 16 πόντους (με 4/5 δίποντα και 8/8 βολές), 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 λάθος και βοήθησε σημαντικά τον Παναθηναϊκό να φτάσει στη νίκη.

Exit mobile version