Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler διαρροή 24/1: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο σήμερα
LIFESTYLE

Survivor spoiler διαρροή 24/1: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο σήμερα

Survivor spoiler διαρροή 24/1: Σήμερα το έπαθλο είναι φαγητό- Ποιος κερδίζει, τι λένε τα spoiler

Survivor spoiler διαρροή 24/1: Η εβδομάδα που πέρασε άλλαξε τη σύνθεση των ομάδων και πλέον οι «Μπλε» και οι «Κόκκινοι» αναζητούν νέες ισορροπίες μεταξύ τους στο «Survivor». Σήμερα το έπαθλο είναι φαγητό, ενώ μετά την άδικη κατά πολλούς αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου θα έχουμε δύο νέες αφίξεις.

Ο λόγος για τη Βαλέρια Χοψονίδου η οποία θα μπει στην ομάδα των Μπλε και τη Μαριάνθη Καλατζάκη – Κασδαγλή που εισχωρεί στην ομάδα των Κόκκινων. Οι δύο κοπέλες βρίσκονται εδώ και αρκετές μέρες στον μακρινό Άγιο Δομίνικο και περίμεναν το πράσινο φως για να μπουν στο παιχνίδι και να ενισχύσουν τις δύο ομάδες.

Survivor spoiler 24/1: Ποια είναι η Βαλέρια Χοψονίδου

Η Βαλέρια μεγάλωσε στο Ελευθέριο – Κορδελιό Θεσσαλονίκης, ενώ έχει ακόμη τρία αδέρφια, τον Τάσο, τον Γιάννη και την Ολυμπία.

Είναι μια υπερήφανη θεία και συχνά περνάει χρόνο με τα 6 παιδιά της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη

Είναι σχεδιάστρια μόδας και τα τελευταία χρόνια διατηρεί την δική της συλλογή ρούχων

Το μότο της για την μόδα είναι: «Φορέστε τα έτσι, αλλιώς, αλλιώτικα, προσαρμόστε τα πάνω σας. Σχεδιάστηκαν για να νιώθετε μοναδικά».

Ο λογαριασμός της στο Instagram διατηρεί 25 χιλιάδες followers.

Βαλέρια Χοψονίδου Βαλέρια Χοψονίδου Βαλέρια Χοψονίδου Βαλέρια Χοψονίδου
Survivor: Η Μαριάνθη Καλατζάκη- Κασδαγλή
Μαριάνθη Καλατζάκη- Κασδαγλή Μαριάνθη Καλατζάκη- Κασδαγλή Μαριάνθη Καλατζάκη- Κασδαγλή Μαριάνθη Καλατζάκη- Κασδαγλή

Survivor spoiler 24/1: Το ξέσπασμα της Σοφίας

H Σοφία Μαργαρίτη έχει ένα έντονο ξέσπασμα, μιλώντας για τα παιδιά της, απαντώντας στις κατηγορίες της Μπλε ομάδας ότι πήγε στο ριάλιτι για να τα προβάλλει με στόχο να γίνει αγαπητή. ‘Με δανεικά ήρθα από τα Τρίκαλα, να πάω Αθήνα για να πάρω το αεροπλάνο, να δώσω ένα χρυσαφικό που είχα, να πάρω ένα 50ρικο και να μου λένε ότι προβάλλω τα παιδιά μου. Είναι ντροπή! Πώς ξύπνησαν σήμερα, αν κοιμηθήκανε, που δεν είμαι εκεί να τα σκεπάσω, που με βλέπουνε στην τηλεόραση και στεναχωριούνται, να κλαίνε για τη μάνα τους. Ήρθα εδώ να κάνω κάτι’, είπε η παίκτρια.

Survivor spoiler διαρροή 24/1: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο

Οι αντιδράσεις στους πάγκους των δύο ομάδων δείχνουν πως πάμε για ένα μεγάλο ντέρμπι σήμερα Κυριακή. Υγρό στοιχείο ο στίβος και ένας σχετικά βατός στόχος στο φινάλε. Ποιος αναμένεται να κερδίσει το αγώνισμα επάθλου; Σύμφωνα με τα spoilers δεν θα έχουμε μεγάλες εκπλήξεις. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες αλλά στο τέλος σύμφωνα με τα spoilers πάλι η μπλε ομάδα θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει τη νίκη και θα πάρει το έπαθλο.

Survivor spoiler: Αλλάζει η ψηφοφορία

To Survivor φέτος… μας τα χάλασε. Μετά την ψηφοφορία φιάσκο που ανέδειξε την Ανθή Σαλαγκούδη… δημοφιλέστερη παίκτρια, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις, η παραγωγή φέρνει αλλαγές και έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά προκειμένου να βρει τον τρόπο να μην χάσει τους τηλεθεατές. Στην ουσία, ψάχνουν τον τρόπο να αλλάξουν τον τρόπο ψηφοφορίας στο παιχνίδι. Να δώσουν την ευκαιρία στον κόσμο αν θέλει να ψηφίζει όχι μόνο τον πιο δημοφιλή, αλλά και ποιος θα αποχωρήσει,

Εκεί ο κόσμος θα συσπειρωθεί ενάντια στην Ανθή Σαλαγκούδη και είναι πλέον πολύ πιθανό να αποχωρήσει άμεσα. Θα πρέπει να μην χάσει κανένα από τα δύο ματς ασυλίας η κόκκινη ομάδα, Πράγμα πολύ δύσκολο…

Είχε γίνει εδώ και καιρό γνωστό πως τα πράγματα στο Survivor θα αλλάζουν συνεχώς για περίπου ένα 15νθήμερο, μέχρι να βρεθούν εκείνες οι ισορροπίες μεταξύ των ομάδων, αλλά και στις σχέσεις του τηλεοπτικού κοινού με το παιχνίδι, ώστε να μην προκύψει ποτέ ξανά αμφισβήτηση του αδιάβλητου της ψηφοφορίας. Σύμφωνα, λοιπόν, με καλά πληροφορημένες πηγές, ο πιο δημοφιλής παίκτης δεν θα καθορίζει τις εξελίξεις στο Survivor, πολύ απλά διότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ακόμα και αν διατηρηθεί ως θεσμός, δεν θα συνδέεται με τη διαδικασία της αποχώρησης.

Survivor 24/1: LIVE

Survivor: Η ανάρτηση της Κάτιας

Μέσα από την κουζίνα του σπιτιού της η Κάτια Ταραμπάνκο, κοινοποίησε το πρώτο video story της στο Ιnstagram, απευθυνόμενη στους followers της που ανταποκρίθηκαν με πολλά μηνύματα μετά την αποχώρησή της από το Survivor και την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Στο βίντεο που κοινοποίησε η πρώην παίκτρια – φαβορί για πολλούς, του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ακούγεται να λέει: «Καλησπέρα σας, καλή χρονιά, ευτυχισμένο το νέο έτος, εύχομαι το 2021 να είναι γεμάτο υγεία! Τα λέω γιατί δεν τα είπα, δεν είχα την ευκαιρία. Το βίντεο αυτό είναι γιατί θέλω –λογικά σας ενοχλεί ο απορροφητήρας μου, είμαι στην κουζίνα μου και μαγειρεύω γιατί πεινάω, λογικό είναι αυτό – θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα καταπληκτικά μηνύματα που έχετε στείλει, μηνύματα γεμάτα δύναμη αγάπη και υποστήριξη, θα απαντηθούν όλα. Σας ευχαριστώ, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω είστε υπέροχοι, σας λατρεύω. Θα τα πούμε».Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, ετοίμασε ένα λαχταριστό παστίτσιο, εξηγώντας: «Αν το γυρίσω στη μαγειρική, μην με παρεξηγήσετε. Εκτίμησα σε μέγιστο βαθμό το φαγητό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις