Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λιβάγια μεταγραφή: Τον θέλουν οι Γάλλοι – Στη λίστα της Σεντ Ετιέν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λιβάγια μεταγραφή: Τον θέλουν οι Γάλλοι – Στη λίστα της Σεντ Ετιέν

Λιβάγια μεταγραφή: Η γαλλική ομάδα επανέρχεται για τον Κροάτη της ΑΕΚ

Τελείωσε η προθεσμία των 20 ημερών που είχε δώσει η ΠΑΕ ΑΕΚ στον Παναγιώτη Κονέ για να πάρει τις αποφάσεις του με τις ανανεώσεις του Μάρκο Λιβάγια και του Νέλσον Ολιβέιρα. Ξεκάθαρες απαντήσεις δεν υπήρξαν και έτσι η Ένωση ζήτησε λίγο ακόμα χρόνο, είτε προς τη μια πλευρά, με ανανέωση δηλαδή, είτε προς την άλλη, δηλαδή με αποχώρηση με «ελευθέρας» το καλοκαίρι. Κονέ και διοίκηση είναι σε συνεχή επαφή με τους εκπροσώπους των δύο πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών της ομάδας. Όμως τα πράγματα δεν είναι απλά. Ο Λιβάγια, από την πλευρά του, θεωρεί πως, μετά από τέσσερα χρόνια στην ΑΕΚ (με 800.000 καθαρά τον χρόνο), πρέπει οπωσδήποτε να ξεπεράσει το εκατομμύριο.

Υποτίθεται ότι είχε προσφορές από την Τουρκία που πλησίαζαν το 1.500.000, η ΑΕΚ του δίνει ό,τι θέλει, αλλά κλιμακωτά. Δηλαδή 4.000.000 σε βάθος τετραετίας, με 900.000 τα πρώτα δύο χρόνια και 1.100.000 τα υπόλοιπα. Ο Κροάτης κωλυσιεργεί να απαντήσει, καθώς είναι προφανές ότι περιμένει κάτι πιο κοντινό στα «τουρκικά» χρήματα, αλλά είναι απίθανο να το βρει από την Ένωση.

Μάρκο Λιβάγια

Λιβάγια μεταγραφή: Η γαλλική ομάδα επανέρχεται

Ωστόσο, θέμα «Μάρκο Λιβάγια» επαναφέρουν οι Γάλλοι για τη Σεντ Ετιέν, την ώρα που στην ελληνική ομάδα ακόμα περιμένουν την απάντηση του Κροάτη επιθετικού. Να αναφέρουμε πως η γαλλική ομάδα είχε και στο παρελθόν τον εν λόγω ποδοσφαιριστή στη λίστα της και τώρα φαίνεται πως τον τσεκάρει ξανά. Το μεγάλο ποσό που απαιτούνταν για την απόκτησή του ήταν απαγορευτικό για να ολοκληρωθεί ακόμα και το περασμένο καλοκαίρι η μετακίνηση του άσου της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα hommedumatch, η Σεντ Ετιέν κινείται την απόκτηση του Μουσταφά Μοχαμεντ από τη Ζαμάλεκ, αλλά με τον φόβο να μην καταφέρει κάτι, είναι πιθανό- κατά τους Γάλλους- να επανέλθει για την απόκτηση του Κροάτη φορ της ΑΕΚ.
Όσο για το πόσο θα κοστίσει η μεταγραφή Λιβάγια, η γαλλική ιστοσελίδα ισχυρίζεται πως αρκούν τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Σε διαφορετική περίπτωση η Σεντ Ετιέν θα περιμένει το καλοκαίρι για να τον αποκτήσει χωρίς κόστος μεταγραφής.

Μάρκο Λιβάγια

Λιβάγια μεταγραφή: Τι έλεγε ο Κετσετζόγλου

Το πώς έχει η κατάσταση στην ΑΕΚ για τα θέματα των Λιβάγια και Ολιβέιρα ξεκαθάρισε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου πριν δυο βδομάδες.  Ο ρεπόρτερ της Ένωσης επεσήμανε ότι έχει αλλάξει πλέον το κλίμα και για τους δύο ποδοσφαιριστές σχετικά με τα ζητήματα ανανέωσης των συμβολαίων τους και την παραμονή τους στην ομάδα υποστηρίζοντας ότι «δεν βλέπω μέλλον στην ΑΕΚ για τον Λιβάγια, αφήνω ένα παράθυρο έστω και μικρό για τον Ολιβέιρα».

Ο Κώστας Κετσετζόγλου ανέφερε πως δεν μπορεί να αποκλείσει μια… έκπληξη, αν και εκτίμησε ότι κάτι τέτοιο έχει μικρές πιθανότητες, ξεκαθαρίζοντας ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές με την αλλαγή των δεδομένων που υπήρξαν στην υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Γαλανόπουλου.

Μάρκο Λιβάγια
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις