Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Ανθή Σαλαγκούδη: Δείτε την ηλικία της πιο πολυσυζητημένης παίκτριας
LIFESTYLE

Survivor Ανθή Σαλαγκούδη: Δείτε την ηλικία της πιο πολυσυζητημένης παίκτριας

Survivor Ανθή Σαλαγκούδη: Πολλοί αναρωτιούνται πόσο χρονών είναι η παίκτρια.

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι από τις παίκτριες που μπήκαν στο Survivor κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η γνωστή δημοσιογράφος εντάχθηκε στην ομάδα των Διάσημων, οι οποίοι τότε γνώριζαν την μια ήττα πίσω από την άλλη από τους Μαχητές και ήθελαν μια προσθήκη που θα τους βελτιώσει. Η Ανθή πολύ γρήγορα απέδειξε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα καθώς οι επιδόσεις της στα πρώτα αγωνίσματα ήταν τραγικές.

Κακά τα ψέματα η Ανθή Σαλαγκούδη είναι η χειρότερη παίκτρια που έχουμε δει στο Survivor όχι μόνο το φετινό αλλά και όλων ίσως των προηγούμενων. Αργή, χωρίς νεύρο, κουράζεται εύκολα, χωρίς αθλητικά προσόντα, δεν τρέχει, δεν βοηθάει στις δουλειές της καλύβας. Και αν αναρωτιέστε τι κάνει ακόμα μέσα στο παιχνίδι θα σας πούμε ότι κόσμος στο τελευταίο επειδόδιο την ψήφισε ως την δημοφιλέστερη παίκτρια του παιχνιδιού! Ναι καλά ακούσατε. Η παίκτρια που είναι στην τελευταία θέση της κατάταξης με τις περισσότερες νίκες ψηφίστηκε από το κοινό ως η πιο δημοφιλής παίκτρια.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος δεν εμφανίζεται πρώτη φορά στην τηλεόραση αφού από νεαρή ηλικία συμμετέχει σε διάφορες ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές της τηλεόρασης. Πολλοί αναρωτιούνται ωστόσο, πόσο χρονών είναι η παίκτρια που αν και εντυπωσιάζει με το σώμα της, στα αγωνίσματα δεν τα πάει και τόσο καλά. Η Ανθή είναι λοιπόν 36 ετών.

Survivor Ανθή Σαλαγκούδη: Αποχωρεί οικειοθελώς;

Ο κακός χαμός έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με την Ανθή Σαλαγκούδη, την παίκτρια που είδαμε ποτέ στο Survivor. Η Ανθή, βγήκε η πιο δημοφιλής παίκτρια της εβδομάδας, προκαλώντας πολλά – χιουμοριστικά αλλά και πολύ σκληρά – σχόλια στο Twitter και γενικότερα στα social media, καθώς πολλοί έκαναν λόγο για στημένο αποτέλεσμα.

Ο ΣΚΑΪ πήρε θέση για το αδιάβλητο της διαδικασίας ψηφοφορίας και πλέον όλα κινούνται γύρω απ’ την ίδια την Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία δέχεται -χωρίς φυσικά η ίδια να έχει καμία απολύτως γνώση για το κλίμα που έχει διαμορφωθεί εις βάρος της στην Ελλάδα- απίστευτο «πόλεμο», με βροχή αρνητικών έως και υβριστικών μηνυμάτων, ακόμα και στο προφίλ της στο Instagram. Οι ραγδαίες εξελίξεις, η έκπληξή της που δεν μπόρεσε και η ίδια να κρύψει όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα από τον Γιώργο Λιανό, αλλά και όσα της καταλογίζουν συμπαίκτες και τηλεοπτικό κοινό, μάλλον δημιουργούν ένα πολύ ιδιόμορφο κλίμα για το μέλλον της στο Survivor.

Οι φήμες περί οικειοθελούς αποχώρησης δίνουν και παίρνουν. Καθώς, όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και συνέβησαν στις δύο τελευταίες ψηφοφορίες μπορεί να καμία σχέση να μην έχουν με την Ανθή Σαλαγκούδη και το περιβάλλον της, αποτελεί υποχρέωση της παραγωγής να την ενημερώσει αναλυτικά και ακολούθως εκείνη να κρίνει αν και πώς θα κινηθεί για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Ανθή Σαλαγκούδη: Τι είπε ο πατέρας της

Ο Γιώργος Σαλαγκούδης, πατέρας της Ανθής και πρώην υφυπουργός, απαντά στην εφημερίδα On Time και την Σάσα Σταμάτη για όλα όσα ακούγονται για την κόρη του. «Καταρχάς, να σας πω ότι εγώ έχω συνηθίσει από αυτά. Είκοσι χρόνια, τώρα, τα έχω συνηθίσει και δεν με αγγίζουν. Να είστε καλά, καλό απόγευμα».

Ανθή Σαλαγκούδη
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις