Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αστυνομικός σκύλος ναρκωτικά: Κάνναβη σε πυροσβεστήρες
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός σκύλος ναρκωτικά: Κάνναβη σε πυροσβεστήρες

Αστυνομικός σκύλος ναρκωτικά: 8 κιλά ακατέργαστης κάνναβης στους πυροσβεστήρες ρυμουλκού στους Κήπους του Έβρου.

Oι τέσσερις πυροσβεστήρες ενός ρυμουλκού μετά ρυμουλκουμένου άναψαν… φωτιές στο κύκλωμα, που βρίσκεται πίσω από τη μυστική, καμουφλαρισμένη μεταφορά άνω των οκτώ κιλών ακατέργαστης κάνναβης από τη χώρα μας στην Τουρκία. Οι οργανωτές της μεταφοράς με το ρυμουλκό μετά ρυμουλκουμένου και οδηγό υπήκοο Σκοπίων, είχαν λογαριάσει χωρίς τη… μουσούδα της «Laika», του αστυνομικού σκύλου, που όταν πήρε το σχετικό σήμα έρευνας, αποκάλυψε ότι το πραγματικό περιεχόμενο των πυροσβεστήρων στον τράκτορα δεν ήταν αφρός αλλά… παραισθήσεις.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Καρσιώτης

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Όχι μόνο ανακάλυψε τα ναρκωτικά στην απίθανη κρύπτη, αλλά στη συνέχεια όταν τα ευρήματα εκτέθηκαν στην Αστυνομία Αλξανδρούπολης έσπευσε να… ποζάρει μπροστά απ΄αυτά στέλνοντας στους διακινητές το δικό της «μήνυμα»! Για την επιτυχία της οι αστυνομικοί έδωσαν στη δημοσιότητα σχετικό βίντεο, αλλά και φωτογραφίες της μπροστά στα ναρκωτικά που κατασχέθηκαν.

Έβροσ, γέφυρα Κήπων

Αστυνομικός σκύλος ναρκωτικά: Στους Κήπους του Έβρου

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο οδηγός συνελήφθη μεσημβρινές ώρες, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών που πραγματοποιούν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με υπαλλήλους του Τελωνείου Κήπων και αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

«Ειδικότερα», εξηγεί η Αστυνομία «κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν οι παραπάνω αστυνομικοί και τελωνειακοί υπάλληλοι σε φορτηγό αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), το οποίο προσήλθε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων για να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα μας, διαπίστωσαν ότι ο οδηγός του μετέφερε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

 

Αστυνομικός σκύλος χασίς

 

Αστυνομικός σκύλος ναρκωτικά: Σε χώρους του τράκτορα

Συγκεκριμένα, κατά την έρευνα που διενεργήθηκε με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Laika», βρέθηκαν σε βοηθητικούς αποθηκευτικούς χώρους του τράκτορα, τέσσερις πυροσβεστήρες οι οποίοι περιείχαν στο εσωτερικό τους τέσσερις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 8.210 γραμμαρίων». Κατασχέθηκαν η ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, το φορτηγό αυτοκίνητο και τέσσερα κινητά τηλέφωνα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, στην προσπάθεια των αστυνομικών να αποκαλυφθεί όλο το κύκλωμα της διακίνησης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις