Survivor spoiler Κάτια: «Βόμβα» στο παιχνίδι, επιστρέφει η Ταραμπάνκο;

LIFESTYLE

Survivor spoiler Κάτια: «Βόμβα» στο παιχνίδι, επιστρέφει η Ταραμπάνκο;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Survivor spoiler: Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή "Ευτυχείτε".

22.01.2021 | 13:49

Στο επεισόδιο της Κυριακής (17/1) στο Survivor έγινε έκτακτο συμβούλιο για να ανακοινωθεί στους παίκτες ότι η Κάτια Ταραμπάνκο θα αποχωρήσει από παιχνίδι λόγω προβλημάτων υγείας. Η παίκτρια των Διάσημων ήταν χωρίς καμία αμφιβολία η πιο δυνατή στην ομάδας της. Ωστόσο δεν έφτανε μόνο αυτό. Πολλoί συμπαίκτες της είχαν εκφράσει τα παράπονά τους για τον χαρακτήρα της και τη συμπεριφορά που είχε στην καλύβα. Περικλής Κονδυλάτος, Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Ελευθερία Ελευθερίου ήταν τρεις από τους παίκτες που είχαν ανοίξει κόντρα μαζί της. Η Κάτια παρά τις καλές της επιδόσεις και τη φιλοδοξία που είχε για να φτάσει μέχρι τον τελικό δεν κατάφερε να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Ωστόσο, όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές το Survivor είναι το παιχνίδι των εκπλήξεων και των ανατροπών. Ένα νέο spoiler έχει έρθει στο φως και αν πράγματι συμβεί θα ταρακουνήσει για τα καλά το παιχνίδι. Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε” στο Open και τόνισε πως έχει πληροφορίες ότι ίσως επιστρέψει η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor μέσα στις επόμενες μέρες! Άλλωστε το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών!

Τι θα πρέπει να γίνει όμως για να συμβεί αυτό; Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής νέοι παίκτες στο ριάλιτι θα μπουν μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου και μέχρι τότε ενδέχεται να επιστρέψει και η Κάτια Ταραμπάνκο στο παιχνίδι! Τι και αν αποχώρησε και γύρισε πριν λίγες ώρες στην Ελλάδα, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να πάρει ξανά το αεροπλάνο της επιστροφής για τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor Κάτια Ταραμπάνκο

Τι θα συμβεί εφόσον επιβεβαιωθεί η πληροφορία της Κατερίνας Καινούργιου; Φανταστείτε τι θα πάθουν οι παίκτες, ειδικά αυτοί που την αντιπαθούν, όταν θα την δουν ξαφνικά μπροστά τους στον Άγιο Δομίνικο! 90% τηλεθέαση μιλάμε… Φυσικά για να συμβεί αυτό θα πρέπει σίγουρα να κλειστεί μια νέα συμφωνία ανάμεσα στις εμπλοκόμενες πλευρές με φυσικά πολύ καλύτερες αμοιβές!

Επίσης επειδή αρκετοί θα πουν ότι θα είναι άδικο, διότι θα έχει επιστρέψει σπίτι της, θα έχει φάει, θα έχει πλυθεί και θα έχει δει τους δικούς της ανθρώπους, να τονίσουμε πως θα είναι το ίδιο άδικο όπως με το να μπει νέος παίκτης! Επομένως στην παραγωγή σκέφτονται πως εφόσον θα μπουν νέοι παίκτες γιατί να μην είναι η μια η Κάτια Ταραμπάνκο.

Survivor Κάτια Ταραμπάνκο: Η πρώτη ανάρτηση

Το πρώτο της story στο instagram δημοσίευσε η Κάτια Ταραμπάνκο, ένα από τα θεωρούμενα φαβορί του Survivor. Επιστρέφοντας αεροπορικώς από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα, κοινοποίησε πριν λίγες ώρες ένα βίντεο από το παράθυρο του αεροσκάφους, κατά τη νυχτερινή προσγείωσή της στην Αθήνα, γράφοντας απλά «Home».

Survivor Κάτια Ταραμπάνκο: Οι πρώτες δηλώσεις της

Το γνωστό μοντέλο μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου ”Love it”. Η Κάτια Ταραμπάνκο ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαι η Κάτια και είμαι καλά. Η αλήθεια είναι ότι μάλλον με εγκατέλειψε το κορμί μου. Έδωσα το 100% από την αρχή και μάλλον αυτό ήταν το λάθος, γιατί μου έφυγε η ενέργεια πάρα πολύ γρήγορα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, έκανα και τις εξετάσεις, απλά οι συνθήκες είναι όντως Survivor. Στενοχωρήθηκα που έφυγα γιατί πίστευα ότι θα αντέξω παραπάνω».

Exit mobile version