Ισπανία – ποδόσφαιρο: Χτίζει διαφορά τίτλου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισπανία – ποδόσφαιρο: Χτίζει διαφορά τίτλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ισπανία - ποδόσφαιρο: Η Ατλέτικο 2-1 εκτός την Εϊμπάρ στο 90', στο +6 από τους διώκτες της - Με άγχος η Μπαρτσα πέρασε στο κύπελλο, 2-0 εκτός την Κορνέγια

22.01.2021 | 00:12

Ισπανίαποδόσφαιρο: Μπορεί η Ειμπάρ να κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ κόντρα στην Ατλέτικο, αλλά η εξέλιξη του παιχνιδιού δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των αντιπάλων των ροχιμπλάνκος. Στο 10’ γηπεδούχος Εϊμπάρ πήρε κεφάλι στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του γκολκίπερ της Ντιμίτροβιτς. Το ευτύχημα πάντως, για την Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν πως βρήκε την ισοφάριση πριν την ανάπαυλα. Συγκεκριμένα στο 40’ ο Σουάρες ισοφάρισε σε 1-1.

Στην επανάληψη η Εϊμπάρ έκανε κάποιες φάσεις για να πετύχει δεύτερο τέρμα. Η Ατλέτικο ανέβασε την απόδοσή της προϊόντος του χρόνου και στο 89΄ με υπόδειξη VAR πήρε το πέναλτι που έκρινε το ματς. Εκτελεστής ο Ουρουγουανός όποιος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα πέτυχε την ανατροπή 1-2 για την πρωτοπόρο που άνοιξε πια τη διαφορά και αγκαλιάζει τον τίτλο.

Ισπανία – ποδόσφαιρο: Τα χρειάστηκε

Στο άλλο ματς της ημέρας η Βαλένθια παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Οσασούνα. Η μάλλον απέσπασε ισοπαλία, αφού η Οσασούνα προηγείτο ως το 69’ που έκανε τραγικό λάθος και με αυτογκόλ ισοφάρισε ο Ουνάι Γκρσία για τη Βαλένθια.

Στο κύπελλο η Μπάρτσα τα χρειάστηκε και περασε μόνο στην παράταση, 0-2 την Κορνέγια εκτός έδρας! Είχε προηγηθεί με τον Ντεμπελέ (92’) και το ματς καθάρισε στο 120’ ο Μπρέθγουεϊτ, όταν η Μπάρτσα επιπλέον έπαιζε με παίκτη παραπάνω! Στο άλλο ματς κυπέλλου η Μπιλμπάο προκρίθηκε εκτός έδρας 2-1 την Ιμπίθα. Τα γκολ της οι Ραούλ Γκαρθία και. Ουνάι Νούνιεζ.

Δείτε ακόμη: 

Πήρε το 9ο σούπερ καπ η Γιούβε, 2-0 τη Νάπολι
Με Λεβαντόφσκι κι ένα… καντάρι τύχη η Μπάγερν, 1-0 στην Αουγκσμπουργκ
Νίκες το “Manchester duo”, 2-1 στη Φούλαμ η Γιουνάιτεντ, 1-0 την Αστον Βίλα η Σίτι
Exit mobile version