Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εξετάζει Καρέλη ο Παναιτωλικός
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εξετάζει Καρέλη ο Παναιτωλικός

Καρέλης Παναιτωλικός: Για επιθετικό κινείται ο Παναιτωλικός μετά από τον νέο τραυματισμό του Νίκολας Ματσόλα.

Την περίπτωση του Νίκου Καρέλη εξετάζουν στον Παναιτωλικό στην προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας στην επίθεση. Από τη στιγμή που ο Νίκο Ματσόλα έχει αποδειχθεί ευπαθής στους μυϊκούς τραυματισμούς, η ομάδα του Αγρινίου κάνει μια ύστατη προσπάθεια προκειμένου να ενισχυθεί στο επιθετικό κομμάτι. Ο Αργεντινός φορ φαίνεται ότι υπέστη υποτροπή και εάν αυτό επιβεβαιωθεί, θα λείψει για σημαντικό χρονικό διάστημα. Εναλλακτικές είναι οι Νίκος Βέργος και Αζάντι με τον δεύτερο να μην έχει πείσει προς το παρόν.

Σύμφωνα με την «SportDay» το φαβορί που έχει ακουστεί είναι αυτό του Καρέλη, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει προσαρμοστεί στην Ντεν Χάαγκ. Ο Έλληνας επιθετικός αγωνίζεται από τον περασμένο Οκτώβριο στην ολλανδική ομάδα και έχει 8 συμμετοχές, όλες όμως ως αλλαγή, ενώ δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα. Στον Παναιτωλικό εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν κίνηση για τον δανεισμό του, ενώ πέραν του Καρέλη εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών.

O Νίκος Καρέλης, γεννημένος το 1992, είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για την ΑΝΤΟ Ντεν Χάαγκ. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ερασιτεχνική ομάδα του Εργοτέλη. Το 2007 εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα του κρητικού συλλόγου όπου και παρέμεινε επί μία πενταετία. Το 2012 αποχώρησε για να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσική Αμκάρ Περμ, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 9 αγώνες πρωταθλήματος. Το καλοκαίρι του 2013 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, με τον οποίο στην πρώτη του χρονιά κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας, σκοράροντας το τρίτο τέρμα της ομάδας του στον τελικό εναντίον του ΠΑΟΚ (4-1).

Καρέλης: Ντεμπούτο στις 11 Οκτωβρίου 2014

Τον Ιανουάριο του 2016 μετεγγράφηκε στη βελγική Γκενκ, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών. Τον Αύγουστο του 2018 δόθηκε με μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν βρήκε πολύ χρόνο συμμετοχής, και μέχρι την λήξη των διοργανώσεων αγωνίστηκε συνολικά σε 11 αγώνες πετυχαίνοντας 3 γκολ. Με την ομάδα του ΠΑΟΚ στέφθηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος, κάνοντας το νταμπλ. Με την λήξη του δανεισμού του επέστρεψε στην Γκενκ. Στην συνέχεια έμεινε ελεύθερος από την Βελγική ομάδα και υπέγραψε στην Αγγλική Μπρέντφορντ.

Ο Νίκος Καρέλης υπήρξε βασικό στέλεχος των εθνικών ομάδων Παίδων (Κ-17), Νέων (Κ-19) και Ελπίδων (Κ-21). Στις 14 Μαΐου 2014 ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ ότι συγκαταλέγεται στους 30 “εκλεκτούς” του Φερνάντο Σάντος για την προεπιλογή της αποστολής της Ελλάδας εν όψει του Μουντιάλ 2014, δεν επιλέχθηκε όμως στην τελική 23άδα.

Το ντεμπούτο του πραγματοποιήθηκε τελικά στις 11 Οκτωβρίου 2014 με προπονητή τον Κλαούντιο Ρανιέρι, στην εκτός έδρας αναμέτρηση εναντίον της Φινλανδίας (1-1) για τα προκριματικά του Euro 2016, όπου ξεκίνησε ως βασικός και σημείωσε το μοναδικό τέρμα της ελληνικής ομάδας. Στις 17 Ιουνίου 2017 παντρεύτηκε τη σύντροφο του, Ισμήνη Χουστουλάκη, με την οποία έγιναν ζευγάρι το 2013. Μαζί απέκτησαν δύο γιους.

Νίκος Καρέλης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις