Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor – Γιώργος Λιανός: «Πρόσωπα με αρχηγικές τάσεις, πλέον έχουν… πήλινα πόδια»
LIFESTYLE

Survivor – Γιώργος Λιανός: «Πρόσωπα με αρχηγικές τάσεις, πλέον έχουν… πήλινα πόδια»

Survivor - Γιώργος Λιανός: Στην αρχή της συνέντευξης, ο Γιώργος Λιανός προκάλεσε τον Νίκο Μουτσινά να δηλώσει συμμετοχή για το «Survivor 4».

Ο Γιώργος Λιανός είναι φέτος ο κεντρικός παρουσιαστής του Survivor μετά και την αποχώρηση του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος περιμένει σύντομα να γίνει πατέρας. Ο παρουσιαστής έχει λάβει θετικά σχόλια από τους τηλεθεατές και φαίνεται πως έχει αγαπηθεί. Ο παρουσιαστής του Survivor 4, Γιώργος Λιανός, βγήκε ζωντανά στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και τον Νίκο Μουτσινά και αποκάλυψε πολλά για όσα θα δούμε στη συνέχεια στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στην αρχή της συνέντευξης, ο Γιώργος Λιανός προκάλεσε τον Νίκο Μουτσινά να δηλώσει συμμετοχή για το «Survivor 4». «Θα έρθω να παίξω, θα έχω ένα σνακ, γιατί εκεί πέρα τους βλέπω να πέφτουν σαν τα κουνούπια», είπε αστειευόμενος ο Νίκος Μουτσινάς, που έκανε λόγο για «ανατροπάρα» αναφορικά με τις αλλαγές στη σύνθεση των ομάδων. «Πρέπει να δεις τα δύο επόμενα συμβούλια που έρχονται» σχολίασε με νόημα ο Γιώργος Λιανός, που άφησε να εννοηθεί πως η νέα σύνθεση των ομάδων φέρνει και σαρωτικές αλλαγές στο «Survivor 4».

«Κάποια πρόσωπα με αρχηγικές τάσεις αρχίζουν και έχουν πήλινα πόδια» είπε ο Γιώργος Λιανός, που συνέχισε, αστειευόμενος, ότι μέχρι και ο Πάνος Καλλίδης έχει ανέβει. «Δες το επεισόδιο σήμερα και δες Πάνο Καλλίδη. Αυτό είναι το spoiler που μπορώ να δώσω. Δεν τον έπιαναν οι κάμερες, δεν τον έπιαναν τα φλας», είπε ο παρουσιαστής. Ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε στη συνέχεια αν θα σπάσει η «γκίνια» της κόκκινης ομάδας, που μένει νηστική εδώ και εβδομάδα στο «Survivor 4». «Πήρανε Κόρο, ο οποίος ψαρεύει και ψαρεύει πολύ καλά το παιδί».

Survivor – Γιώργος Λιανός: Αποχωρεί σε έναν μήνα

Η μία μετά την άλλη έρχονται οι ανατροπές στο φετινό Survivor 4. Μετά τη δημιουργία των δύο νέων ομάδων στο επεισόδιο της Δευτέρας, είδαμε τον Αντζούν Ιλίτζαλι να μπαίνει στο γύρισμα και να αποκαλύπτει πως σε λίγο καιρό ο Γιώργος Λιανός θα χρειαστεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και θα τον αντικαταστήσει εκείνος. «Ο Γιώργος θα πρέπει να πάει στην Ελλάδα σε ένα μήνα και εγώ θα είμαι ο παρουσιαστής του Survivor γι’ αυτό το διάστημα και ανυπομονώ. Κάθε παιχνίδι που παρακολουθώ είναι ξεχωριστό για μένα. Και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που σε ένα μήνα θα είμαι ο παρουσιαστής του παιχνιδιού και θα το απολαύσουμε μαζί. Θα σας δώσω πολύ μεγάλα έπαθλα που θα ζηλεύει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

Ενώ οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο πως ο Γιώργος Λιανός επιστρέφει για την παρουσίαση των τεσσάρων live του «The Voice», ο Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό» τόνισε πως μίλησε με τον ΣΚΑΙ και του είπαν πως ο Γιώργος Λιανός δεν επιστρέφει στην Ελλάδα για το «The Voice», αλλά και ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα είναι παρουσιαστής του Survivor 4 μόνο για δύο επεισόδια. Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο ο Γιώργος Λιανός επιστρέφει για προσωπικούς λόγους και για να δει τα παιδιά του. Ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, αποκάλυψε πως θα αναλάβει την παρουσίαση του Survivor 4 σε έναν περίπου μήνα, καθώς ο Γιώργος Λιανός θα χρειαστεί να πάει στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις