Ελλάδα – κύπελλο: Ανοιχτοί λογαριασμοί

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελλάδα – κύπελλο: Ανοιχτοί λογαριασμοί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ελλάδα - κύπελλο: ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος έμειναν στο 2-2 μετά από πολύ καλό ματς - Στο Περιστέρι θα λύσουν τους λογαριασμούς τους

21.01.2021 | 22:34

Ελλάδακύπελλο: Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο πρώτο παιχνίδι της Α’ φάσης του κυπέλλου. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι με την εξέλιξη να σπάει καρδιές στους «Ζωσιμάδες». Και φυσικά όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα και με το υπάρχον σκορ, το δεύτερο παιχνίδι στο Περιστέρι αναμένεται εξίσου συναρπαστικό. Και εκεί φυσικά θα κριθεί και η πρόκριση. Οι Ηπειρώτες παρατάχτηκαν με πολλές αλλαγές στη συνήθη σύνθεσή τους. Αντίθετα, ο Κάναντι παρέταξε κυρίως βασικούς, έτσι η ομάδα του πήρε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων. Πίεσαν εξαρχής οι Αθηναίου και μάλιστα στο 6’ είχαν δοκάρι από εκτέλεση κόρνερ. Στο 26’ ο Στρούγγης χρίστηκε σκόρερ, με ωραία και καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μουνίθ.

Ο ΠΑΣ αντέδρασε άμεσα και πίεσε αφόρητα τον Ατρόμητο που προσπάθησε να διαχειριστεί το προβάδισμά του. Πάντως οι Γιαννιώτες έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Παντελάκης ειχε κεφαλιά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μανδά. Στην ίδια φάση πάντως, στο… ριμπάουντ ο Ελευθεριάδης ανατράπηκε από τον Μουνίθ. Το πέναλτι ο ίδιος ο Ελευθεριάδης το μετέτρεψε σε γκολ (33’) για το 1-1. Ενα λεπτό πριν την ανάπαυλα, όμως, ο Ατρόμητος που είχε επανακτήσει τα ηνία, από κόρνερ πάλι έφτασε στο 2-1, σε φάση …καρμπόν με εκείνη του πρώτου γκολ. Με άλλα πρόσωπα, όμως, αφού ο Ούμπιδες έκανε το κόρνερ και σε ρόλο εκτελεστή ήταν ο Γούτας με όμορφη γυριστή κεφαλιά για το 1-2.

Ελλάδα – κύπελλο: Το β΄ημίχρονο

Ελλάδα – κύπελλο: Στην επανάληψη ο Ατρόμητος πίεζε και έκανε τη μία φάση πίσω από την άλλη, όχι όμως και τη μεγάλη ευκαιρία. Και όσο οι Περιστεριώτες δεν καθάρισαν το παιχνίδι τόσο ο ΠΑΣ κέρδιζε έδαφος. Εως ότου φτάσαμε στο 67’ και την πάσα-όνειρο του Καρτάλη για τον Ελευθεριάδη, ο οποίος στην πλάτη της άμυνας με τακουνάκι για χάιλαϊτς έστρωσε στον Λεό που πλάσαρε για το 2-2! Οι δύο ομάδες περισσότερο κάλυψαν τα νώτα τους και λιγότερο ρίσκαραν για το τρίτο τέρμα. Αν και ο ΠΑΣ έπαιξε για λίγη ώρα με δύο φουνταριστούς. Το σκορ πάντως δεν άλλαξε και όλα θα κριθούν στο Περιστέρι σε 15 βράδια.

Με λάθη αλλά χωρίς να αλλάξει τον ρου του αγώνα η διαιτησία του Κουμπαράκη με βοηθούς τους Τζιουβάρα, Νατσιόπουλου. 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιαννίκης): Αθανασίου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Πανουργιάς (Καρτάλης 46′), Παντελάκης, Κάργας, Νάουμετς (Μιλιντσιάνου 69′), Λιάσος (Γροσδάνης 85′), Λώλης, Ελευθεριάδης (Μπρένερ 80′), Λεό (Δούμτσης 85′).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Τομάσεβιτς, Νάτσος, Ούμπιδες (Οικονομίδης 88′), Σάλομον, Χαρίσης (Νταβιώτης 88′), Μουνίθ (Ραμπέγιο 72′), Αγκάγιεφ (Τριμμάτης 72′), Μάτιτς (Μανούσος 79’).

Δείτε ακόμη: 

Πήρε το 9ο σούπερ καπ η Γιούβε, 2-0 τη Νάπολι
Με Λεβαντόφσκι κι ένα… καντάρι τύχη η Μπάγερν, 1-0 στην Αουγκσμπουργκ
Νίκες το “Manchester duo”, 2-1 στη Φούλαμ η Γιουνάιτεντ, 1-0 την Αστον Βίλα η Σίτι
Exit mobile version