Survivor spoiler αποχώρηση 19/1: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι – Πιθανή ανατροπή!

LIFESTYLE

Survivor spoiler αποχώρηση 19/1: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι – Πιθανή ανατροπή!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler αποχώρηση 19/1: Ποιος θα φύγει; Τι λένε τα spoiler!

20.01.2021 | 21:25

Ανατρεπτικό θα είναι το σημερινό (20/1) επεισόδιο του Survivor. Τα spoiler κυκλοφορούν αλλά είναι γνωστό πως όλα μπορεί να αλλάξουν μέχρι και την τελευταία στιγμή. Το πρώτο spoiler κάνει λόγο για αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου, ενώ “φωτιά” έβαλε και η ανάρτηση του καλού του φίλου, Βασίλη Ζούλια. Υπονοούσε πως την πληρώνει πάντα αυτός που μιλάει με ειλικρίνεια. Εκτός από την Ανθή και τον Περικλή θα έχουμε έναν ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση. Ποιος θα είναι αυτός; Ο πιο δημοφιλής παίκτης είναι αυτός που αποφασίζει και τώρα είναι η Ανθή Σαλαγκούδη. Λογικά, δεν μπορεί να επιλέξει εκείνη από τη στιγμή που είναι ήδη προτεινόμενη.

Πως θα επιλεχθεί; Σύμφωνα με τα spoiler, η Ελισάβετ Ελέτσι θα είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση. Μάλιστα, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να είναι αυτή τελικώς που φεύγει και αποχωρεί απόψε από τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor spoiler αποχώρηση 19/1: Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα;

Survivor αποχώρηση: Περικλής Κονδυλάτος και James «τα βάζουν» με τον Τριαντάφυλλο

Aσταμάτητος ο Περικλής Κονδυλάτος, ο παίκτης του «Survivor 4» που αν και προτεινόμενος για αποχώρηση, μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη, δεν αλλάζει τις απόψεις του. «Έχουν αυτή τη στιγμή βαφτίσει σαν ήρωες της ομάδας τον Γιώργο Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο. Ο ένας είναι ένας πολύ διαβολικός άνθρωπος και ο άλλος είναι σαλτιμπάγκος» ακούγεται στο τρέιλερ του Survivor να λέει ο Περικλής Κονδυλάτος λίγο πριν την αποχώρηση.

Οι παίκτες θα αγωνιστούν για άλλο ένα έπαθλο φαγητού, ενώ σήμερα Τετάρτη (20/1) θα έχουμε και την αποχώρηση. Στο τρέιλερ βλέπουμε ότι το παιχνίδι επανήλθε σε στίβο μάχης με πολλά… χιλιόμετρα και αρκετά εμπόδια, γεγονός που θα κουράσει τους παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας. Τα πράγματα θα κριθούν στη λεπτομέρεια. Στο συμβούλιο του νησιού λίγο πριν από την αποχώρηση Τριαντάφυλλος και James έχουν μια σοβαρή διένεξη για κάποια χειρονομία του Τριαντάφυλλου μετά τη νίκη του σε ένα run.

Στην εκπομπή «LoveIt», είδαμε όλους τους υπόλοιπους παίκτες που ψήφισαν τον Περικλή Κονδυλάτο και το πώς δικαιολόγησαν την ψήφο τους. Όλοι τον ψήφισαν για αγωνιστικούς λόγους, ενώ ο Κοψιδάς τον αποκάλεσε «ξένο σώμα», ότι δεν προσφέρει στην παραλία και δεν είναι καλός αγωνιστικά. Η νίκη και ο πανηγυρισμός του Τριαντάφυλλου θα φέρει μεγάλο τσακωμό με την μπλε ομάδα. Στο τρίτο συμβούλιο θα ανακοινωθεί ο/η πιο δημοφιλής παίκτης/παίκτρια, καθώς και ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση.

Δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε από την ψηφοφορία της ομάδας ο Περικλής Κονδυλάτος. «Το περίμενα. Δεν έχω αισθήματα για αυτό. Η λογική μου λέει ότι ήταν ένα πολύ λογικό αποτέλεσμα, το οποίο ήταν υπερβολικά αναμενόμενο. Φαίνεται και αριθμητικά το πόσο αναμενόμενο ήταν. Ήταν δεδομένο ότι θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία και δεν υπάρχει λόγος να κάνω τον έκπληκτο. Από τη στιγμή που δεν υπήρχα σε αυτό το σχήμα εξαρχής, έχει σαν λογικό αποτέλεσμα να μην κολλάω και σε αυτό το σχήμα» ανέφερε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Survivor Spoiler – 20/01/2021

Survivor spoiler: Ο Λιανός… σε αποκαλύψεις

Ο παρουσιαστής του Survivor 4, Γιώργος Λιανός, βγήκε ζωντανά στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και τον Νίκο Μουτσινά και αποκάλυψε πολλά για όσα θα δούμε στη συνέχεια στο ριάλιτι επιβίωσης. Στην αρχή της συνέντευξης, ο Γιώργος Λιανός προκάλεσε τον Νίκο Μουτσινά να δηλώσει συμμετοχή για το «Survivor 4». «Θα έρθω να παίξω, θα έχω ένα σνακ, γιατί εκεί πέρα τους βλέπω να πέφτουν σαν τα κουνούπια», είπε αστειευόμενος ο Νίκος Μουτσινάς, που έκανε λόγο για «ανατροπάρα» αναφορικά με τις αλλαγές στη σύνθεση των ομάδων.

«Πρέπει να δεις τα δύο επόμενα συμβούλια που έρχονται» σχολίασε με νόημα ο Γιώργος Λιανός, που άφησε να εννοηθεί πως η νέα σύνθεση των ομάδων φέρνει και σαρωτικές αλλαγές στο «Survivor 4». «Κάποια πρόσωπα με αρχηγικές τάσεις αρχίζουν και έχουν πήλινα πόδια» είπε ο Γιώργος Λιανός, που συνέχισε, αστειευόμενος, ότι μέχρι και ο Πάνος Καλλίδης έχει ανέβει. «Δες το επεισόδιο σήμερα και δες Πάνο Καλλίδη. Αυτό είναι το spoiler που μπορώ να δώσω. Δεν τον έπιαναν οι κάμερες, δεν τον έπιαναν τα φλας», είπε ο παρουσιαστής.

Ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε στη συνέχεια αν θα σπάσει η «γκίνια» της κόκκινης ομάδας, που μένει νηστική εδώ και εβδομάδα στο «Survivor 4». «Πήρανε Κόρο, ο οποίος ψαρεύει και ψαρεύει πολύ καλά το παιδί».

Exit mobile version