Ελλάδα – κύπελλο: Τζολειάδα!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελλάδα – κύπελλο: Τζολειάδα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ελλάδα - κύπελλο: Επίδειξη δύναμης ο ΠΑΟΚ, διέλυσε 5-0 την ΑΕΛ με τον τρομερό Τζόλη να πετυχαίνει το πρώτο του χατ τρικ - Τυπική διαδικασία η ρεβάνς

20.01.2021 | 20:04

Ελλάδα – κύπελλο: Πλάκα έκανε ο ΠΑΟΚ παρά τις αλλαγές του Πάμπλο Γκαρσία και διέλυσε 5-0 την ΑΕΛ. Εξασφάλισε έτσι όχι μόνο τη νίκη στο πρώτο ματς, αλλά και την πρόκριση. Αφού το σκορ αυτό δεν ανατρέπεται, ούτε που να κατεβάσει ο “δικέφαλος” την U21 στον επαναληπτικό. Πρόσωπο του αγώνα ο άνθρωπος του σήμερα και της επόμενης μέρας για τον ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Τζόλης. Ο νεαρός άσος του δικεφάλου πέτυχε το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του και έλαμψε με την εν γένει παρουσία του.

Ο Πάμπλο Γκαρσία είχε κάποιες αλλαγές, όμως έπαιξε με αρκετούς βασικούς και θέλησε ένα καθαρίσει από τώρα την πρόκριση, κάτι που κατάφερε τελικά. Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ με τον Τζόλη σκόρερ είχε καθαρίσει ουσιαστικά τη νίκη από το πρώτο ημίωρο. Ο φοβερός Τζόλης με δύο γκολ στο 10’ και το 23’ και ακόμα μερικές καλές ευκαιρίες είχε στριμώξει την ΑΕΛ και την έριξε στο καναβάτσο. Στο φινάλε του πρώτου μέρους η κατοχή μπάλας ήταν στο 65-35 περίπου. Και το σκορ στο 2-0!

Ελλάδα – κύπελλο: Τo β΄μέρος

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ τελείωσε όχι μόνο με τη νίκη, αλλά και με την πρόκριση, με το 3-0 από τον πολύ καλό και σήμερα Κρμέντσικ στο 47’. Από εκεί και μετά όλα ήταν τυπική διαδικασία. Στο 55’ ο …αγριεμένος Ινγκασον από ασίστ τοιυ Ουάρντα έκανε το 4-0. Και το σκορ έκλεισε ο …συνήθης ύποπτος της ημέρας, ο Τζόλης που ολοκλήρωσε το χατ τρικ στο 74’ (5-0). Είναι χαρακτηριστικό της ανωτερότητας του ΠΑΟΚ ως η καρτοχή μπάλας σε όλο το ματς ήταν παρά λίγο 70-30 και είχε 17 τελικές για γκολ!

Απαρατήρητος πέρασε ο ο ρέφερι Γρατσάνης με βοηθούς τους Κούλα Χασάν και Καλαμπόλη.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Περέιρα (Λύρατζης 72’), Αουγκούστο, Καντουρί (Σβαμπ 73’), Α. Ζίβκοβιτς (Μουργκ 73’), Ουάρντα (60’ Λάμπρου), Τζόλης, Κρμέντσικ (Κούτσιας 59’).

ΑΕΛ (Τάτσης): Νάγκυ, Γκοτζαμανίδης (Τσόσιτς 63′), Ζίζιτς, Μπέρτος (Νικολιάς 64’), Μαϊδανός, Κολομπίνο (Στοϊνοβιτς 82’), Ηλιάδης, Μιλοσάβλιεβιτς, Καρανίκας, Γλυνός (Πινακάς 64’), Ντουρμισάι (Νούνιτς 76’).

Δείτε ακόμη: 

Ο Γιαννάκης για τον Γκάλη, ο Σπανούλης για τον “δράκο”
ΠΑΟΚ: «Η Μπολόνια προσφέρει 6 εκ. ευρώ για τον Σφιντέρσκι»!
Στον αέρα η πρώτη “πράσινη” μεταγραφή, δεν συναινεί η ομάδα του παίκτη
Exit mobile version