Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αγγελική Ηλιάδη παραμόρφωση: Καταιγισμός αρνητικών σχολίων για το νέο της πρόσωπο
LIFESTYLE

Αγγελική Ηλιάδη παραμόρφωση: Καταιγισμός αρνητικών σχολίων για το νέο της πρόσωπο

Αγγελική Ηλιάδη παραμόρφωση: Πλήθος αρνητικών σχολίων από θαυμαστές της, προκάλεσε μια φωτογραφία της Αγγελικής Ηλιάδη.

Πλήθος αρνητικών σχολίων από θαυμαστές της, προκάλεσε μια φωτογραφία της Αγγελικής Ηλιάδη μαζί με τον πλαστικό χειρουργό της. Στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνει το νέο της πρόσωπο το οποίο είναι απαλλαγμένο από τους μαύρους κύκλους. Πιο συγκεκριμένα η τραγουδίστρια ανέφερε πως έκανε μια ενέσιμη θεραπεία κάτω από τα μάτια για τους μαύρους κύκλους και για να δείχνουν πιο ξεκούραστα.

Ωστόσο το αποτέλεσμα δεν άρεσε καθόλου στους θαυμαστές της, που γέμισαν τη φωτογραφία με αρνητικά σχόλια. «Γιατί δεν αφήνετε την ηλικία να περάσει όμορφα επάνω σας…οι παρεμβάσεις πρέπει να γίνονται με ρεαλιστικούς στόχους..δεν ξαναγινόμαστε 20 χρόνων το μόνο σίγουρο…θα πρέπει οι παρεμβάσεις να εναρμονίζονται με την ηλικία μας…η παραμορφώσεις δυστυχώς φαίνονται σαν αποτυχημένες παρεμβάσεις…» ήταν ένα σχόλιο.

«Γιατί τόση υπερβολή ??» αναρωτήθηκε άλλος χρήστης. «Όχι….χάλια λυπάμαι!!!! Ήσουν κούκλα λυπάμαι» ήταν ένα σχόλιο ενώ ένα άλλο ανέφερε: «Έχεις αλλοιωθεί όμως και ήσουν τόσο όμορφη».

Αγγελική Ηλιάδη instagram Αγγελική Ηλιάδη instagram

Αγγελική Ηλιάδη: Η πληρωμένη απάντηση σε follower

«Συγγνώμη γιατί τέτοια παραμόρφωση; Τα μεγάλα φαίνονται ογκώδες και τσίτα όλο το πρόσωπο καλό είναι από κάποια ηλικία και μετά να κάνεις κάποιες θεραπείες στο πρόσωπό σου, αλλά αυτό το αποτέλεσμα που βλέπω εγώ λέγεται παραμόρφωση προσώπου. Πραγματικά τέτοια αλλαγή δεν την περίμενα και δεν είναι ότι είσαι πολύ μεγάλη δηλαδή πιο μετά πως θα είναι… δεν το λέω για να σε μειώσω, να σε προσβάλλω, απλά είναι πολύ άσχημο το αποτέλεσμα»!

Η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε: «Ε τοτε κορίτσι μου σου συνιστώ να μην με κοιτάς!😘καλό σου βραδάκι!»!

Αγγελική Ηλιάδη instagram
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις