Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Μέγκι Ντρίο: Η πρόταση που δέχτηκε για να αναπληρώσει την Κάτια
LIFESTYLE

Survivor Μέγκι Ντρίο: Η πρόταση που δέχτηκε για να αναπληρώσει την Κάτια

Survivor Μέγκι Ντρίο: Πολλές εκπλήξεις και μεγάλες ανατροπές είχε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Πολλές εκπλήξεις και μεγάλες ανατροπές είχε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Κόντρες, ”βαριές” κουβέντες, μια αποχώρηση και το καλύτερο για το τέλος. Δεν θα υπάρχουν πλέον Διάσημοι και Μαχητές. Οι ομάδες θα σπάσουν και θα γίνουν καινούργιες. Γιώργος Κοψιδάς και Τζέιμς Καφετζής θα επιλέξουν τους παίκτες της νέας τους ομάδας. Στο επεισόδιο της Κυριακής κλήθηκε έκτακτο συμβούλιο για να ανακοινωθεί στους παίκτες ότι τελικά η Κάτια Ταραμπάνκο θα αποχωρήσει από το παιχνίδι λόγω προβλημάτων υγείας.

Στη μάχη για να βρουν άμεσα την αντικαταστάτρια της Κάτιας Ταραμπάνκο έχουν ριχτεί στο Survivor και σύμφωνα με πληροφορίες η παραγωγή χτύπησε την πόρτα ενός κοριτσιού που και αυτό έχει περάσει από το GNTM. Ο λόγος για τη Μέγκι Ντρίο η οποία αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση την οποία όμως αναγκάστηκε να απορρίψει γιατί έχει προβλήματα με το έντερό της.

«Ξαναδέχτηκα μια πρόταση την προηγούμενη εβδομάδα. Το γεγονός ότι η Κάτια αρρώστησε και θα ήμουν η αντικαταστάτριά της λογικά. Έχω όμως μερικά προβλήματα υγείας με το έντερο. Θα έπαιρνα 3,500- 4,000 ευρώ την εβδομάδα. Η Κάτια πήγε στο Survivor για να φτιάξει την εικόνα της. Εγώ την έμαθα από εκεί, δεν την ήξερα».

Μέγκι Ντρίο instagram
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις