Survivor spoiler διαρροή σήμερα 17/1: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο την Κυριακή

LIFESTYLE

Survivor spoiler διαρροή σήμερα 17/1: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο την Κυριακή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler διαρροή σήμερα 17/1: Οι εξελίξεις γύρω από την Κάτια Ταραμπάνκο έχουν εκτοξεύσει στα ύψη το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού - Spoiler για την Κυριακή 17/1

17.01.2021 | 09:50

Το Survivor επιστρέφει σήμερα (17/1) Κυριακή και Διάσημοι – Μαχητές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για το έπαθλο φαγητού. Οι εξελίξεις γύρω από την Κάτια Ταραμπάνκο έχουν εκτοξεύσει στα ύψη το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Οι φήμες πως η Κάτια έχει ήδη πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα ολοένα και αυξάνονται, βέβαιο είναι πως δεν θα έχει συμμετοχή στο επεισόδιο της Κυριακής, αφού όταν γυρίστηκε νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ενώ spoilers ισχυρίζονται ότι έχει βγει τελείως από το ριάλιτι και δεν θα επιστρέψει στον στίβο μάχης.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (13/1) τρεις ήταν οι παίκτες που βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση: ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης, ο ηθοποιός Γιώργος Κοψίδας και η δημοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη. Ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Κάτια Ταραμπάνκο απουσιάζει και βρίσκεται ξανά στο νοσοκομείο, καθώς το πρόβλημα υγείας που έχει, συνεχίζει να την ταλαιπωρεί. Ήδη την είδαμε να κλαίει στην κάμερα για τις δύσκολες συνθήκες στο ριάλιτι. Έτσι, η παράγωγη του ριάλιτι επιβίωσης μετά τις δύο απανωτές αποχωρήσεις από την κόκκινη ομάδα και την απουσία της Κάτιας, αποφάσισε να μην φύγει κανείς αυτή την εβδομάδα από το «Survivor 4». Οι τρεις υποψήφιοι ανακουφίστηκαν με αυτήν την αλλαγή, ενώ θετικά φάνηκε ότι το πήρε κι η ομάδα των «Μαχητών», κρίνοντας ότι οι «Διάσημοι» βιώνουν την πιο δύσκολη φάση τους.

Survivor spoiler διαρροή σήμερα 17/1: Διάσημοι ή Μαχητές;

Μέχρι όμως να μάθουμε περισσότερα μιας και οι πληροφορίες διαρρέουν με το σταγονόμετρο, πάμε να δούμε spoiler; H Ελίζαμπεθ Ελέτσι ακούγεται στο τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής να… κομπάζει για το γεγονός ότι έχει φέρει νίκες στην ομάδα των «Διασήμων» σχολιάζοντας ότι τάραξε τη «βασίλισσα» Κάτια και την πέταξε από τον θρόνο της. Είπε μάλιστα ότι οι νίκες της Ελέτσι εδωσαν τη χαριστική βολή στην Κάτια που κατέρρευσε και πήγε στο νοσοκομείο.

Η Κάτια τσακώθηκε με την ομάδα όταν αποκαλύφθηκε ότι έφαγε στα κρυφά μια ποσότητα ρυζιού, ενώ η Αγγελική Λάμπη σε δηλώσεις της έδειξε να μην στηρίζει το μοντέλο του Survivor λέγοντας ότι έχει στρατηγική. Το αγώνισμα επάθλου της Κυριακής φέρνει τους παίκτες στον στίβο μάχης με δεμένα τα μάτια. Ένα αγώνισμα στο οποίο έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν οι «Διάσημοι» αφού δεν στηρίζεται σε δοκιμασία δύναμης.

Διάσημοι ή Μαχητές;

Νικητές σε μια ακόμη μονομαχία επάθλου φαγητού θα αναδειχτούν οι Μαχητές.

Survivor spoiler: Αλλάζουν οι ομάδες

Μετά την αποχώρηση της Κάτιας η ομάδα των Διασήμων αποδυναμώθηκε περαιτέρω και η παραγωγή είναι αναγκασμένη να τρέξει τις εξελίξεις. Είναι δεδομένη η απόφαση οι ομάδες του Survivor 2021 να αλλάξουν και παίκτες των Μαχητών να μετακινηθούν στους Διάσημους. Σύμφωνα με νεότερες διαρροές (spoiler) οι Μαχητές που θα αλλάξουν ομάδα θα είναι πιθανότατα ο Τζέιμς Καφετζής και η Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα. Δημοσιεύματα επίσης αναφέρουν ότι η Ανθή Σαλάγκούδη υπάρχει περίπτωση να μετακινηθεί στους Μαχητές. Βέβαια ο μεγάλος πονοκέφαλος της παραγωγής είναι να τηρηθούν οι ισορροπίες, αφού υπάρχει  ο κίνδυνος δυναμώνοντας τους Διάσημους να γίνουν πολύ αδύναμοι οι «μπλε». Σε αυτό το πλαίσιο ίσως ο Περικλής Κονδυλάτος να μετακομίσει στους Μαχητές.

Survivor spoiler: Νέοι παίκτες

Ακόμα δύο πρόσωπα θα δούμε σε λίγες μέρες στο Survivor 4. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το «Ευτυχείτε» το πρωί της Πέμπτης αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο ο Ηλίας Μπόγδανος και η Βαλέρια Χοψονίδου και ένα ακόμη πρόσωπο για την ομάδα των μαχητών. Μάλιστα η κάμερα του Ευτυχείτε βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και απαθανάτισε τον Ηλία Μπόγδανο, τη Βαλέρια Χοψονίδου και την μαχήτρια λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο και ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Ηλίας Μπόγδανος όπως αποκάλυψε το «Έλα Χαμογέλα» κλήθηκε να πάρει την απόφαση σε ένα 24ωρο. Πρόκειται για έναν πολύ δυνατό παίκτη, που κάνει τρίαθλο και μποξ. Ο Ηλίας θα φέρει στην καλύβα και την κιθάρα του.  Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η Βαλέρια Χοψονίδου είναι αναπόσπαστο μέρος της οικογένειας της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη, καθώς όπως έχει ομολογήσει η Ολυμπία αρκετές φορές, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια της αδελφής της καταφέρνει να τα βγάζει πέρα με τα έξι παιδιά.

Survivor spoiler: Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης;

Ο πρώην καταδρομέας Μανώλης Μπούχλης φημολογείται ότι είναι πολύ κοντά στο να μπει στο Survivor. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου,  ο καταδρομέας από τα Σφακιά Μανώλης Μπούχλης είναι ο επόμενος που θα μπει στο «Survivor 4», στο πλευρό των Μαχητών. Ο Μανώλης Μπούχλης είναι ο πρώην καταδρομέας που είχε περάσει από στρατοδικείο γιατί τον Μάρτιο του 2019 είχε ανεβάσει βίντεο στο οποίο φαινόταν ο ίδιος να τραγουδά το «Μακεδονία Ξακουστή», κατά τη διάρκεια άλματος που είχε πραγματοποιήσει με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο. Είχε κριθεί αθώος από το Στρατοδικείο Λάρισας.

Survivor Κάτια: Το πλάνο με το… τσιγαράκι

Μπορεί το μέλλον της Κάτιας Ταραμπάνκο στο “Survivor 4” να είναι αβέβαιο και να συζητιέται έντονα το τι μέλλει γενέσθαι με τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ωστόσο, το όνομα του νεαρού μοντέλου συζητιέται και για έναν ακόμη λόγο: πλάνα της παίκτριας τη δείχνουν να καπνίζει στην καλύβα. Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου καρέ της Κάτιας, στα οποία κάθεται στην καλύβα των Διασήμων με τους συμπαίκτες της και κρατά κάτι που μοιάζει με τσιγάρο. Το πλάνο δημιουργεί ερωτηματικά για το αν η παίκτρια όντως καπνίζει, κάτι που αν ισχύει εκθέτει την παραγωγή του ριάλιτι. Σε άλλο πλάνο, η Κάτια δίνει στον Αλέξη Παππά ένα καλαμάκι που βρήκε στην παραλία, με πολλούς να αναφέρουν ότι πρόκειται για αντιπερισπασμό.

Τι λέει η νικήτρια του πρώτου Survivor

Η νικήτρια του πρώτου Survivor, Ευαγγελία Δερμετζόγλου, επικοινώνησε με την εκπομπή “Ευτυχείτε” που πρόβαλε τα μυστήρια πλάνα της Κάτριας και αποκάλυψε πώς καπνίζουν στο ριάλιτι επιβίωσης, τι έκανε εκείνη ως καπνίστρια όταν συμμετείχε στο παιχνίδι, αλλά και ποιους παίκτες υποστηρίζει. “Δεν καπνίζουν στο Survivor. Απλώς οι καπνιστές βρίσκουν άλλους τρόπους, το έκανα κι εγώ. Ήμουν η πρώτη που το έκανα. Εγώ έκοβα χλωρά φύλλα από δέντρα, έπαιρνα τα ξερά, τα έτριβα μέσα στο χλωρό φύλλο, τα έστριβα και έπαιρνα ένα καρβουνάκι από τη φωτιά και άναβα το “τσιγάρο”. Το καπνίζαμε γύρω γύρω όσοι ήμασταν καπνιστές. Τσιγάρα δεν είχαμε”, δήλωσε η πρώτη νικήτρια του Survivor.

Σχετικά με τα πλάνα της Κάτιας Ταραμπάνκο, είπε: “Μπορεί να έχει πάρει καλαμάκι από μια καλαμιά, να έχει τρίψει μέσα φύλλα και να το έχει ανάψει. Όταν είσαι μανιώδης καπνιστής, μπορείς να βρεις χίλιους τρόπους. Εμένα, προσωπικά, μου έλειπε πιο πολύ το τσιγάρο, παρά το φαγητό”.

Η Ευαγγελία Δερμετζόγλου εξέφρασε την υποστήριξή της στην Κάτια και τον Τριαντάφυλλο.

Exit mobile version