Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 17/1 διαρροή: Ποιος κερδίζει σήμερα το έπαθλο
LIFESTYLE

Survivor spoiler 17/1 διαρροή: Ποιος κερδίζει σήμερα το έπαθλο

Survivor spoiler 17/1 διαρροή: Νέο επεισόδιο - Ποιος θα κερδίσει σήμερα Κυριακή 17/1

Απογοήτευση έρχεται για τους λάτρεις των Μαχητών, ο… μοναδικός λόγος που βλέπουν οι πιο πολλοί το Survivor. Το σημερινό (17/1) αγώνισμα επάθλου θα είναι το τελευταίο έτσι όπως το ξέρουμε, καθώς έρχονται μεγάλες αλλαγές. Μαχητές φεύγουν “σφαίρα” για τους Διάσημους, μπας και έρθει καμιά νίκη.

Αυτό που γνωρίζουμε, είναι πως οι αρχηγοί θα διαλέξουν τις νέες ομάδες κι αυτοί θα είναι ο Γιώργος Κοψιδάς και ο Τζέιμς Καφετζής. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνε στους Διάσημους οι Μαχητές Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα και Τζέιμς Καφετζής.

Survivor spoiler 17/1 διαρροή: Ποιος κερδίζει σήμερα το έπαθλο

Στο επεισόδιο της Δευτέρας από τον ΣΚΑΪ θα δούμε τρία Συμβούλια! Ένα για να ανακοινωθεί στους παίκτες πως θα αλλάξουν οι ομάδες. Δύο για να γίνει η νέα επιλογή των παικτών. Κατόπιν θα πάνε να παίξουν αγώνισμα απευθείας και στη συνέχεια θα έχουμε συμβούλιο για τον πρώτο προτεινόμενο από τις νέες ομάδες.

Το σημερινό είναι ένα αγώνισμα στα μέτρα τους. Δε χρειάζεται ταχύτητα και δύναμη, μόνο συγκέντρωση. Αλλά οι Διάσημοι δεν έχουν δυνάμεις και η κοιλιά τους γουργουρίζει. Θα δούμε και τη φυγή της Κάτιας Ταραμπάνκο από τον Άγιο Δομίνικο. Πάλι οι Μαχητές κερδίζουν απόψε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις