Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 55χρονη φονικό Χανιά: Αυτός είναι ο Νορβηγός που ψάχνει η Αστυνομία
ΕΛΛΑΔΑ

55χρονη φονικό Χανιά: Αυτός είναι ο Νορβηγός που ψάχνει η Αστυνομία

55χρονη φονικό Χανιά: Σε φωτογραφίες στον λογαριασμό του θύματος στο Facebook, φαίνονται στιγμές που το ζευγάρι πέρασε μαζί στο παρελθόν, ανέμελα κι ευχάριστα.

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τα όσα προηγήθηκαν της δολοφονίας της 55χρονης μητέρας δύο παιδιών στα Μεσκλά Χανίων βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεκρή είχε πει στο τηλέφωνο, στον εν διαστάσει σύζυγό της, πως ο Νορβηγός με τον οποίο συζούσε, θα τη σκότωνε. Την περασμένη Τετάρτη, η 55χρονη φέρεται να τηλεφώνησε στον 60χρονο Χανιώτη σύζυγό της, με τον οποίο βρίσκονταν επί χρόνια σε διάσταση, λέγοντας πως ο Νορβηγός σύντροφός της, θα τη σκοτώσει. Του ζήτησε να έρθει στα Μεσκλά. Εκείνος δεν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Τηλεφώνησε όμως πίσω και τελικά μίλησε με τον Νορβηγό, ο οποίος τον καθησύχασε πως δεν είχε τέτοια πρόθεση.

“Η γυναίκα είναι τρελή” του είπε μεταξύ άλλων. Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ακολούθησε και άλλη συνομιλία, όπου η 55χρονη είπε πλέον ότι ο Νορβηγός κρατούσε μαχαίρι! Ο φερόμενος ως δράστης του εγκλήματος, μίλησε και τότε στον σύζυγο της γυναίκας και υποστήριξε ότι στην πραγματικότητα εκείνη πήγε να τον μαχαιρώσει και ότι της πήρε το μαχαίρι για να προστατευτεί.

Έγκλημα στα Χανιά

Φονικό Χανιά: Η έρευνα είναι σε εξέλιξη

Από εκείνο το σημείο τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων η άτυχη γυναίκα είχε δεχτεί τουλάχιστον 6 χτυπήματα από τέμνον όργανο. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που επίσης έσπευσαν άμεσα στο μοιραίο σημείο, δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα, αφού η γυναίκα ήταν νεκρή και είχε ήδη ξεκινήσει η αστυνομική έρευνα με τη σήμανση να αποκλείει τον χώρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις