Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: Διπλάρα ο ΠΑΟ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: Διπλάρα ο ΠΑΟ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 17η αγωνιστική: Πέρασε από του Χαριλάου 0-1 με τέρμα του Καμπετσή - Πολλά νεύρα από τις δύο ομάδες - Ελαμψε ο Διούδης

17.01.2021 | 21:35

Σούπερ Λιγκ17η αγωνιστική: Τεράστιας αξίας διπλό πήρε ο Παναθηναϊκός, 1-0 τον Άρη στου Χαριλάου και αγκαλιάζει την τετράδα! Ο Μάντζιος έκανε αρκετές αλλαγές, κάτι που πολλούς τους ξένισε. Είναι αλήθεια, πάντως, πως έκανε αρκετές αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του, κάτι που, πάντως, δεν του βγήκε. Η έκπληξη που επιφύλασσε ο Μπόλονι ήταν κυρίως η είσοδος του Αργύρη Καμπετσή στην ενδεκάδα. Ο Ελληνας διεθνής στράικερ δεν είχε τις ευκαιρίες, που θα ήθελε τόσο από τον Μπόλονι όσο και από τον προκάτοχό του. Έτσι άρπαξε την ευκαιρία και έγινε ο άνθρωπος σταγόνα μόλις στο 9’. Στο φάουλ-γέμισμα του Χουάνκαρ, ο Βέλεθ έκανε το γύρισμα από το δεύτερο δοκάρι και ο Καμπετσής στην άλλη πλευρά της μικρής περιοχής είχε τον χρόνο να κινηθεί και να πλασάρει για το 0-1.

Παρά το γκολ ο ρυθμός του αγώνα δεν ανέβηκε ιδιαίτερα, ο Παναθηναϊκός κράτησε χαμηλά την ταχύτητα και έλεγξε το ματς. Ο Αρης προσπάθησε να απειλήσει, αλλά έκανε λίγες επικίνδυνες φάσεις και μακρινά σουτ. Στην καλύτερη φάση ως το τέλος του ημιχρόνου ο Μαντσίνι στο 37’ έκανε την προβολή αλλά η μπάλα εξοστρακίστηκε στο δοκάρι. Αξίζει να σημειωθεί πως τα νεύρα ήταν αρκετά στα πρώτα 45’. Οι κίτρινοι ζητούσαν διαρκώς φάουλ και κάρτες στον πρώην δικό τους Βέλεθ, ενώ οι πράσινοι δικαίως φωνάζουν για ένα άγριο μαρκάρισμα στον Εμμανουηλίδη.

Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: Το πρώτο 10λεπτο της επανάληψης είχε την ίδια εικόνα, αλλά μετά το 50’ ο Αρης άρχισε να απειλεί εντονότερα. Εκεί, άρχισε να αναδύεται το άστρο ενός άλλου πρώην “Αρειανού”, του Διούδη. Ο γκολκίπερ του τριφυλλιού αρνήθηκε το γκολ στον Τζέγκο (53΄), ενώ όσες φάσεις πήγαν να δημιουργηθούν, τις καθάρισε εν τη γενέσει τους. Στο 63’ ο Παναθηναϊκός έχασε ευκαιρία να καθαρίσει το ματς, μετά από φοβερή ενέργεια του Εμμανουηλίδη που πέρασε τρεις αντιπάλους, πριν τον σταματήσει ο Σιαμπάνης. Στο τελευταίο 20λεπτο ο Αρης με κάποια σουτ χωρίς τύχη προσπάθησε να απειλήσει και έκανε την τελευταία σοβαρή φάση του στο 75’. Με το Σίλβα να φεύγει στην κόντρα αλλά ο Διούδης φώναξε παρών ξανά. Ενώ και ο Παναθηναϊκός μόνο κάποια σποραδικά σουτ επιχείρησε, με το 0-1 να είναι και τελικό σκορ.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Καμπετσής 9’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:  

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος. ΒΟΗΘΟΙ: Κωσταράς, Μεϊντάνας. VAR: Κουμπαράκης.

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Σιαμπάνης – Σούντγκρεν (Γκανέα 80’), Ροζ, Μπεναλουάν, Ιωάννου (Σάκιτς 80’) – Τζέγκο (Σάσα 55’), Ματίγια – Γκάμα, Μαντσίνι (Σϊλβα 68΄), Ματέο – Λόπεθ (Μάνος 46’).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μπόλονι): Διούδης – Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Εμμανουηλίδης (Χατζηγιοβάννης. 74’) – Ιωαννίδης (Χατζηθεοδωρίδης 80’), Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος – Μολό, Μαουρίσιο (Καρλίτος 80’), Καμπετσης.

Δείτε ακόμη: 

Παπασταθόπουλος: Επιμένουν για την περίπτωσή του στο λιμάνι
Μεγάλη νίκη ο Απόλλων, 1-0 στη Λάρισα την ΑΕΛ με Τσιλούλη
Ο Μπρούνο Φελίπε, ο Ατρόμητος, η Κύπρος και ο δανεισμός!
Exit mobile version