Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: Απόλλων των διπλών

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: Απόλλων των διπλών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 17η αγωνιστική: Ακόμα ένα διπλό κατέγραψε ο Απόλλων Σμύρνης. Δραπέτευσε 1-0 από το Αλκάζάρ κόντρα στην ΑΕΛ με ένα γκολ του Λαρισαίου Τσιλούλη

16.01.2021 | 23:19

Σούπερ Λιγκ17η αγωνιστική: Ακόμα ένα διπλό κατέγραψε ο Απόλλων Σμύρνης. Δραπέτευσε 1-0 από το Αλκάζάρ κόντρα στην ΑΕΛ με ένα γκολ του Λαρισαίου Τσιλούλη (!), ο οποίος έφτασε τα τέσσερα φέτος στο πρωτάθλημα! ΜΕ αυτό το τρίποντο ο Απόλλων πήρε τεράστια ώθηση παραμονής,  αφού είδε τη μεταξύ τους διαφορά να αυξάνεται στο +11!

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολλές μονομαχίες αλλά λιγοστές καλές στιγμές. Στο 2’ ο Φερνάντεθ νικήθηκε από τον Μπάγιτς. Η ΑΕΛ απάντησε στο 10’, όταν από την επικίνδυνη σέντρα του Ντουρμισάι, ο Πινακάς δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 25’ ο Ντουρμισάι είχε μακρινό σουτ άουτ, ενώ στο 41’ από ωραία ενέργεια του Νικολιά, πάλι ο “Ντούρμι” εξαπέλυσε σουτ άουτ.

Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη η ΑΕΛ μπήκε πιο δυνατά με τον Φιλίπ να έχει καλό σουτ λίγο πάνω από την εστία του Βερχούλστ. Στο 55’ ο Φερνάντεθ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ από σέντρα που έβγαλε ο Ντάουντα. Οι γηπεδούχοι ρίσκαραν για να κάνουν το γκολ της νίκης και το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Απόλλων. Στο 73′ πήρε κεφάλι στο σκορ, όταν την κάθετη από τον Μπαξεβανίδη και την ασίστ του Ντάουντ εκμεταλλεύτηκε ο Τσιλούλης που σκόραρε και χάρισε τεράστια νίκη στην ομάδα του.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Τσιλούλης 73’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκορτσίλας. ΒΟΗΘΟΙ: Κολοσιώνης, Παπαδόπουλος. VAR: Μανούχος

ΑΕΛ (Τάτσης): Μπάγιτς, Μιχαήλ, Σπαρβ (46’ Μιλοσάβλιεβιτς), Φιλίπ, Ντουρμισάι, Τσόσιτς, Ζίζιτς (56’ Γιουνές), Πινακάς, Μπέρτος (77′ Τρούγιτς), Κολομπίνο, Νικολιάς.
Απόλλων Σμύρνης (Παράσχος): Βερχούλστ, Μπρούτσις, Λισγάρας, Ντομίνγκεζ, Μπαξεβανίδης, Κολ, Λαγός (61’ Κιτοκό), Φερνάντεθ (88′ Τσαμπούρης), Τσιλούλης, Μουνιέ (76′ Βιτλής), Ντάουντα (88′ Χουχούμης).

Δείτε ακόμη: 

Ο Νέισμιθ, η “Triangle”, το μπάσκετ και οι πρώτοι του κανονισμοί!
Κόβεται στα δύο η “αιώνια πόλη”, Λάτσιο-Ρόμα στο ¨Ολίμπικο”
Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Λοβέρα, Κάιπερς και Μπρούνο
Exit mobile version