Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Το Ντέρμπι!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Το Ντέρμπι!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Η κορυφαία ποδοσφαιρική μάχη στο Νησί, απόψε στο Ανφιλντ - Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη σφετερίστρια του θρόνου της, Γιουνάιτεντ

17.01.2021 | 15:40

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Τρία παιχνίδια θα διεξαχθούν απόψε στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Tο Αστον Βίλα – Έβερτον να έχει αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα του Μπέρμιγχαμ. Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας απόψε είναι το μεγάλο αγγλικό ντέρμπι, η μάχη των δύο κατα τεκμήριο ισχυρότερων και παραδοσιακά πιο πετυχημένων ομάδων του Νησιού. Στο Ανφιλντ, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με την ομάδα του Κλοπ να κυνηγά τη Γιουνάιτεντ στη βαθμολογία, ούσα στο -3 από το Σόλσκιερ και τα παιδιά του!

Στο παιχνίδι που ανοίγει την αγωνιστική, στο Σέφιλντ, η Γιουνάιτεντ έχοντας πετύχει την πρώτη φετινή της νίκη ανέβασε ψυχολογία στο ζενίθ. Και θα επιδιώξει κόντρα στην Τότεναμ, την οποία υποδέχεται στο Μπράμαλ Λέιν, να πάρει την κορυφαία νίκη της χρονιάς. Και να ανεβάσει κατακόρυφα τις όποιες ελπίδες της για σωτηρία.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Στο Μάντσεστερ

Στο παιχνίδι που κλείνει το πρόγραμμα, στις 21.15 η Σίτι υποδέχεται στο Μάντσεστερ την Κρύσταλ Πάλας. Μάλιστα ο Γουαρδιόλα και οι παίκτες του ήδη θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα των πρωταθλητών με την αιώνια αντίπαλο Γιουνάιτεντ. Kαι θα κυνηγά υπό προϋποθέσεις είτε το πλασάρισμα στο -1 από τη δεύτερη θέση ή ακόμα και να πιάσει τη Λέστερ εκεί και να κυνηγά την πρωτοπόρο.

Δείτε ακόμη: 

Παπασταθόπουλος: Επιμένουν για την περίπτωσή του στο λιμάνι
Μεγάλη νίκη ο Απόλλων, 1-0 στη Λάρισα την ΑΕΛ με Τσιλούλη
Ο Μπρούνο Φελίπε, ο Ατρόμητος, η Κύπρος και ο δανεισμός!
Exit mobile version