Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Αγγελική Λάμπρη: Τι είπε μετά την αποχώρησή της
LIFESTYLE

Survivor Αγγελική Λάμπρη: Τι είπε μετά την αποχώρησή της

Survivor Αγγελική Λάμπρη: Το Survivor επιστρέφει αύριο με νέο επεισόδιο και συνταρακτικές εξελίξεις.

Το Survivor επιστρέφει αύριο με νέο επεισόδιο και συνταρακτικές εξελίξεις. Όλα κινούνται γύρω από το όνομα της Κάτιας Ταραμπάνκο, η οποία είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το παιχνίδι λόγω προβλημάτων υγείας. Μία από τις παίκτριες της ομάδας των Διάσημων που είχε απασχολήσει πολύ ήταν και η Αγγελική Λάμπρη. Η γνωστή ηθοποιός είχε αποχωρήσει από τους πρώτους και μάλιστα είχε ψηφιστεί και από την Κάτια.

Η Αγγελική Λάμπρη επέστρεψε το απόγευμα της Πέμπτης (14/1) από τον Άγιο Δομίνικο. Η παίκτρια των «Διασήμων» είχε μία μικρή ατυχία κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. «Κάποιος με γλωσσόφαγε. Έσπασε η βαλίτσα μου και βγήκα τελευταία. Καλώς σας βρήκα. Τρέχω να πάρω αγκαλιά την κόρη μου» ανέφερε η ηθοποιός στους δημοσιογράφους.

Η Αγγελική Λάμπρη, ακολουθώντας τις οδηγίες της παραγωγής, δεν στάθηκε για δηλώσεις, αν και οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν με κάθε τρόπο ν’ αποσπάσουν απαντήσεις για όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο. «Ναι, θα το έκανα ξανά. Όχι, δεν με γλωσσόφαγε η Κάτια. Το πρώτο πράγμα που έφαγα ήταν πατάτες με ρύζι. Χάλια» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του «Survivor 4».

Survivor Αγγελική Λάμπρη: Είχε έρθει για να κερδίσει

Η Αγγελική Λάμπρη ήταν η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας την προηγούμενη εβδομάδα, στο οποίο οι «Μαχητές» κέρδισαν με double score και πήγαν στο συμβούλιο του νησιού σαν απλοί θεατές. Η ηθοποιός, μπαίνοντας στο ριάλιτι επιβίωσης, είχε πει ότι έχει έρθει για να κερδίσει γιατί δεν αποδέχεται την ήττα.

Είχε συζητηθεί πολύ, μάλιστα, το γεγονός ότι η αμοιβή της για το παιχνίδι ήταν πολύ καλύτερη από των υπόλοιπων παικτών. Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή «Πρωινό» είχε αποκαλύψει ότι η Αγγελική Λάμπρη είχε από τα πιο υψηλά κασέ εβδομαδιαίως από τους συμπαίκτες της, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να σχολιάζει: «άρα για οικονομικούς λόγους πήγε…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις