Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / 8 λέξεις – Δανάη Παππά: Γιατί είχε αποχωρήσει η ηθοποιός από τη σειρά
LIFESTYLE

8 λέξεις – Δανάη Παππά: Γιατί είχε αποχωρήσει η ηθοποιός από τη σειρά

8 λέξεις - Δανάη Παππά: Πριν μερικούς μήνες η Δανάη Παππά αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τις ''8 λέξεις''. 

Την Δανάη Παππά την γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά ”Το Τατουάζ”. Ο γνωστή ηθοποιός συνεργάστηκε πολλές φορές με τον Ανδρέα Γεωργίου και μάλιστα έπαιξε και στη νέα του σειρά ”8 λέξεις”. Πριν μερικούς μήνες η Δανάη Παππά αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τις ”8 λέξεις”. «Το διασκέδασα, μου άρεσε αυτό που συνέβαινε» λέει σήμερα η Δανάη Παππά, μιλώντας για την αναγνωρισιμότητα που της χάρισε ο ρόλος στη σειρά του Alpha και μετέπειτα εκείνος στις «8 Λέξεις» από τον ΣΚΑΪ. «Από την άλλη όμως με φόβισε όταν σε μια τέτοια ηλικία σου δίνεται μια τέτοια δημοσιότητα και γίνεσαι πιο γνωστός στον κόσμο πάει να πει ότι έχεις και άτομα τα οποία σε έχουν σαν πρότυπο» σημείωσε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

8 λέξεις  – Δανάη Παππά: «Εκλαιγα όταν το έλεγα στον Γεωργίου»

«Το συζήτησα εγώ με τον Ανδρέα γιατί το σκεφτόμουν καιρό. Το σκεφτόμουν από την αρχή των “8 Λέξεων”» λέει η Δανάη Παππά για την απόφασή της και προσθέτει. «Ναι μεν χωρίζουν οι δρόμοι μας, αλλά συνεχίζει ο ένας να είναι μες στην καρδιά του άλλου».

Η Δανάη Παπά αποκαλύπτει μάλιστα πως έκλαιγα καθώς ανακοίνωνε στον Ανδρέα Γεωργίου την απόφασή της να μην βρίσκεται στη σειρά με τη νέα σεζόν. «Νομίζω ότι είναι πολύ αναμενόμενο γι’ αυτούς που βλέπουν τη σειρά πως θα φύγει η Ρωξάνη από τις “8 Λέξεις”» είπε.

Δανάη Παππά: Ζει τον έρωτά της

Στη μακρινή Κούβα ταξίδεψαν αμέσως μετά τις γιορτές η Δανάη Παππά με τον αγαπημένο της Λάμπρο Λάζαρη. Η γνωστή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας είναι λάτρεις των μακρινών αποδράσεων και έτσι, όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, επισκέπτονται μερικά από τα πιο όμορφα μέρη του πλανήτη.

Τις τελευταίες ημέρες, το ζευγάρι βρίσκεται σε έναν από τους πιο hot προορισμούς και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα μέσα στην καρδιά του χειμώνα. Η Δανάη Παππά, από τη στιγμή που έφτασε στην Κούβα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορα στιγμιότυπα από τις ανέμελες βόλτες της στο νησί της Καραϊβικής.

Δανάη Παππά διακοπές
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις