Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Josephine Αρναούτογλου: Η παρεξήγηση με την Κόνι Μεταξά, το J2US και η Eurovision
LIFESTYLE

Josephine Αρναούτογλου: Η παρεξήγηση με την Κόνι Μεταξά, το J2US και η Eurovision

Josephine Αρναούτογλου: Η Josephine αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις καλύτερες τραγουδίστριες της γενιάς της.

Η Josephine αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις καλύτερες τραγουδίστριες της γενιάς της. Κατάφερε με σωστά βήματα να ανέβει γρήγορα στη μουσική σκηνή και το όνομά της να ”φιγουράρει” στην κορυφή των καλλιτεχνών. Οι επιτυχίες της είναι αμέτρητες και όπως έχει πει η ίδια η μουσική είναι η ζωή της. Χθες βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ”The 2night Show” και μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή της στο J2US (πήρε την 1η θέση μαζί με τον παρτενέρ της, Νάσο Παπαργυρόπουλο), την παρεξήγηση με την Κόνι Μεταξά καθώς και την ενδεχόμενη συμμετοχή της στη Eurovision.

Η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον παρτενέρ της στο μουσικοχορευτικό show, αλλά και στη νίκη τους, λέγοντας: “Δεν υπήρχε έρωτας. Στην αρχή δεν συμπαθηθήκαμε καθόλου. Μέχρι να γνωριστούμε και να δω τα όρια του, τι θέλει και να έχουμε έναν κοινό στόχο. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό για μένα. Η νίκη! Κάθε φορά ανταγωνιζόμασταν τους ίδιους μας τους εαυτούς. Δεν ήταν με τους άλλους. Μια φορά ήμασταν πάνω στις κερκίδες και από το άγχος μου να βγει καλά το act του την είπα και μετά δεν το θυμόμουν. Έπρεπε να τον τσιγκλίσω για να βγάλει το 100% του εαυτού του. Λειτουργώ κι εγώ υπό πίεση και με πολλές πρόβες. Όταν δέχτηκε την πρόταση να συμμετάσχω δεν γνώριζα τον Νάσο καθόλου, αλλά ήλπιζα να είναι κάποιος που να μπορεί να δουλέψει σκληρά”.

Josephine: Η παρεξήγηση με την Κόνι Μεταξά

Η Josephine αναφέρθηκε και στη φιλία της με την Κόνι Μεταξά και μια παρεξήγηση που είχε γίνει μεταξύ τους, δηλώνοντας: “Με την Κόνι Μεταξά είμαστε πολλά χρόνια φίλες. Είμαστε ακομπλεξάριστες και οι δυο. Δεν έχουμε ζήλια μεταξύ μας. Εγώ ανταγωνίζομαι μόνο τον εαυτό μου. Όταν είχε πάει η Κόνι στο J2US, είχαμε λίγο παρεξηγηθεί γιατί της είχα πει να προσέχει την εικόνα της. Τώρα το κατάλαβε και εκείνη που πήγα εγώ στο show τι εννοούσα”.

Επίσης, η όμορφη τραγουδίστρια εξέφρασε την επιθυμία της να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision. Δήλωσε πως τα προηγούμενα χρόνια δεν ένιωθε έτοιμη, ενώ τώρα έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση και νιώθει καλύτερα με τον εαυτό της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις