Armie Hammer ηθοποιός: Το σκάνδαλο και η αποχώρηση από το “Shotgun Wedding”

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Armie Hammer ηθοποιός: Το σκάνδαλο και η αποχώρηση από το “Shotgun Wedding”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Armie Hammer ηθοποιός: Από την ταινία "Shotgun Wedding" αποχώρησε ο Armie Hammer, καθώς το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του, τον έκανε να θέλει να παραμείνει κοντά στην οικογένειά του.

14.01.2021 | 18:49

Ο Armie Hammer είναι ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς στην Αμερική. Eίναι γνωστός για την απεικόνιση των Κάμερον και Τάιλερ Γουίνκλεβος, δύο δίδυμα αδέρφια στην ταινία The Social Network, τον Κλάιντ Τόλσον στο J. Edgar ,τον πρίγκιπα Αντρέα στην ταινία Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου, τον πρωταγωνιστή της ταινίας Ο Μοναχικός Καβαλάρης, και τον Ιλια Κουριάκιν στο Κωδικό Όνομα U.N.C.L.E.. Αυτή τη φορά όμως ο γνωστός ηθοποιός δεν απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας για κάποιο νέο του ρόλο, αλλά για ένα σκάνδαλο.

Από την ταινία “Shotgun Wedding” αποχώρησε ο Armie Hammer, καθώς το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του, τον έκανε να θέλει να παραμείνει κοντά στην οικογένειά του και να μην τους αφήσει για τα γυρίσματα. Σύμφωνα με την δήλωση που έστειλε στο Deadline, ο ηθοποιός είπε τα εξής: “Δεν απαντάω σε αυτές τις αισχρές κατηγορίες, αλλά λόγω των κακοπροαίρετων ηλεκτρονικών επιθέσεων προς το πρόσωπό μου, δεν μπορώ, σώας τα φρένας, να αφήσω τα παιδιά μου για τέσσερις μήνες για να κάνω γυρίσματα στην Δομινικανή Δημοκρατία. Η Lionsgate [το στούντιο παραγωγής της ταινίας] με υποστηρίζει και τους ευχαριστώ γι’ αυτό”.

Armie Hammer: Το σκάνδαλο

To σκάνδαλο περιλαμβάνει την διαρροή προσωπικών μηνυμάτων του ηθοποιού τα οποία περιγράφουν σεξουαλικές φαντασιώσεις του. Στο “Shotgun Wedding” θα πρωταγωνιστούσε η Jennifer Lopez και ο Hammer ως ένα αρραβωνιασμένο ζευγάρι που συγκεντρώνει την οικογένεια και τους φίλους του για να πάνε να παντρευτούν σε ένα εξωτικό μέρος. Το ζευγάρι αρχίζει να έχει αμφιβολίες και όλα τα μέλη κινδυνεύουν καθώς πέφτουν θύματα απαγωγής. Ο Jason Moore (Pitch Perfect) σκηνοθετεί το σενάριο των Mark Hammer και Liz Meriwether, ενώ στην παραγωγή βλέπουμε τους Todd Lieberman, David Hoberman, Elaine Goldsmith-Thomas, Benny Medina. Οι Alex Young, Courtney Baxter, Ryan Reynolds, George Dewey, James Myers και Scott O’Brien θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο χαρακτήρας του Hammer θα αντικατασταθεί από κάποιον άλλον ηθοποιό, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει κάποια σχετική ανακοίνωση.

Exit mobile version