Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler Κάτια: Η υγεία της παίκτριας και οι φήμες για αποχώρηση
LIFESTYLE

Survivor spoiler Κάτια: Η υγεία της παίκτριας και οι φήμες για αποχώρηση

Survivor spoiler Κάτια: Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν ώστε η πιο δημοφιλής παίκτρια του Survivor να επιστρέψει υγιής και δυνατή

Πονοκέφαλος είναι για την παραγωγή του Survivor η εξέλιξη που πήρε το reality επιβίωσης, λόγω της ασύλληπτης – κυριολεκτικά – ομάδας των Μαχητών που παίρνει για πλάκα τα αγωνίσματα, αφήνοντας τους Διάσημους νηστικούς και με πολύ κακή διάθεση. Σε αυτό το πλαίσιο και ενώ επικρατεί ένα θρίλερ με την υγεία της Κάτιας, στο επεισόδιο της Τετάρτης ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξει αποχώρηση. Κάτι τέτοιο άλλωστε, θα αποτελείωνε τους Διάσημους. Όλα αυτά, φέρνουν και ανακατατάξεις, με την παραγωγή να έχει ήδη σχεδιάσει την επόμενη μέρα.

Εκτός από τις προσθήκες παικτών, οι οποίοι είναι καθοδόν προς Άγιο Δομίνικο, η παραγωγή προσανατολίζεται σε μία λύση που θα φέρει τα πάνω κάτω. Αν και τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του Διαδικτύου και των τηλεοπτικών εκπομπών το σενάριο να διαλυθούν οι δύο ομάδες και να δημιουργηθούν από την αρχή, προκειμένου οι Διάσημοι να φάνε, κάτι τέτοιο φαίνεται να μην προκρίνεται.

Ωστόσο, όπως ανέφερε το «Πρωινό», η λύση που εξετάζεται είναι ο δανεισμός δύο παικτών των Μαχητών στην «κόκκινη» ομάδα προκειμένου να δώσουν το μπουστάρισμα που χρειάζονται οι Διάσημοι. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της πρωϊνής εκπομπής, οι δύο παίκτες που ίσως μετακομίσουν στην παραλία των Διάσημων είναι η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου και ο Τζέιμς Καφετζής.

survivor_spoiler

Survivor spoiler Κάτια: Αποχωρεί;

Η Κάτια Ταραμπανκό μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του Survivor, εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο. Η πιο δημοφιλής παίκτρια του ριάλιτι βρίσκεται ακόμα σε κλινική στον Άγιο Δομίνικο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ταλαιπωρείται από ένα αυτοάνοσο νόσημα.

Η κατάσταση της υγείας της χειροτέρεψε τις τελευταίες ημέρες από την έντονη απώλεια βάρους λόγω της λιγοστής τροφής κατά τη διάρκεια του ριάλιτι. Φήμες, που γίνονται ολοένα και πιο έντονες, θέλουν την παίκτρια των Διασήμων να εγκαταλείπει το παιχνίδι και να επιστρέφει στην Αθήνα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι βέβαιο, καθώς οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν ώστε η Κάτια σύντομα να επιστρέψει υγιής στην παραλία της ομάδας της και να μην αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Την ίδια ώρα στο ριάλιτι μπαίνουν δύο νέα πρόσωπα. Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Βαλέρια Χοψονίδου θα ενταχθούν αντίστοιχα στις δύο αντίπαλες ομάδες ενώ όπως έχει γίνει γνωστό οι δύο ομάδες θα ανακατευτούν στα προσεχή επεισόδια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις