Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Φώτα στου “Χαριλάου”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Φώτα στου “Χαριλάου”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - εξ αναβολής: Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στο σπουδαιότερο ματς της ημέρας - Την Λαμία υποδέχεται ο Ατρόμητος

14.01.2021 | 13:21

Σούπερ Λιγκεξ αναβολής: Με δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Σούπερ Λιγκ. Στις 17.15 στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί την Λαμία, ένα παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για την 13η αγωνιστική. Ο Ατρόμητος προέρχεται από στραβοπάτημα 0-0 με τον ΟΦΗ. Σε παιχνίδι μάλιστα που για 40 λεπτά αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω. Η Λαμία χωρίς να εντυπωσιάσει δυσκόλεψε πολύ την ΑΕΚ αν και τελικά ηττήθηκε έστω με το οριακό 1-0. Μακρόχρονης απουσίες και ο γκολκίπερ Γιαννιώτης στο απουσιολόγιο του Ατρομήτου, πάγια αρκετά τα προβλήματα της Λαμίας με Ασίγγκμπα, Μπαχανακ, Βύντρα μεταξύ άλλων.

Στις 19.30 στου “Χαριλάου” ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στο μεγάλο ματς της ημέρας. Ο Άρης παραμένει στην δεύτερη θέση μόνος, και έχει την ευκαιρία με νίκη να μειώσει στους έξι από τον Ολυμπιακό. Αντιμετωπίζει, δε, μία ΑΕΚ, η οποία προέρχεται από δύο σερί νίκες, μετά την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ. Ενδεχόμενη νίκη της, δε, θα πιάσει στη βαθμολογία τον Άρη στη δεύτερη θέση.

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Δεν πρόλαβε ο Τσιγκρίνσκι

Ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τον Μπερτόλιο θα αναγκαστεί να δώσει ο Άρης και θα σταλθεί τα πέντε γκολ του βασικού μεσοεπιθετικού του. Επιστρέφει, πάντως, ο Αλβανός διεθνής μέσος Κάτσε. Για την ΑΕΚ, Ο σέντερ μπακ Τσιγκρίνσκι πρόλαβε να φωνάξει παρών, ενώ θα απουσιάσουν απόψε και οι αμυντικοί Μιτάι, Ινσούα, Χιντ και Βασιλαντονόπουλος! Στα θετικά οι επιστροφές των μέσων Γκαρσία και Σιμάνσκι.

Δείτε ακόμη: 

Σκέψεις για πώληση Τσόλακ στον ΠΑΟΚ
Ξεκίνησε η μάχη χαρακωμάτων στο μπάσκετ, με αφορμή το κύπελλο
Πάνε για μετάθεση στα μέσα Φεβρουαρίου οι εκλογές της ΕΠΟ
Exit mobile version