Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τσακ Νόρις Καπιτώλιο: Ο «σκληρός» του Χολύγουντ διαψεύδει τη φημολογία
ΚΟΣΜΟΣ

Τσακ Νόρις Καπιτώλιο: Ο «σκληρός» του Χολύγουντ διαψεύδει τη φημολογία

Τσακ Νόρις Καπιτώλιο: Ένας σωσίας του γνωστού ηθοποιού συμμετείχε στην εισβολή στο Καπιτώλιο και έβαλε φωτιά στα social media.

Η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας ενός άνδρα που συμμετείχε στα γεγονότα στο Καπιτώλιο την περασμένη εβδομάδα και ο οποίος μοιάζει εκπληκτικά στον γνωστό ηθοποιό Τσακ Νόρις έβαλε φωτιά στα social media. Έτσι, ο «σκληρός» του Χόλιγουντ αναγκάστηκε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την ακόλουθη δήλωση: «Έμαθα πρόσφατα ότι υπήρχε ένας σωσίας του Τσακ Νόρις στις ταραχές στο Καπιτώλιο. Δεν ήμουν εγώ αυτός, ούτε ήμουν εκεί. Κανενός είδους βία δεν χωρά στην κοινωνία μας. Είμαι και θα είμαι πάντα στην πλευρά του νόμου και της τάξης».

Προτού όμως ο ranger προλάβει να κλείσει το θέμα, ο ατζέντης του είχε σπεύσει να τον καλύψει διαψεύδοντας ότι απεικονιζόταν ο πελάτης του στην εν λόγω φωτογραφία, κάνοντας μάλιστα στον φίλο του και ένα κοπλιμέντο. «Παραμένει στο Τέξας μαζί με την οικογένειά του» δήλωσε ο Έρικ Κρίτζερ, παραδεχόμενος μεν ότι υπάρχει κάποια ομοιότητα ανάμεσα στα δύο πρόσωπα, όμως σπεύδοντας να διευκρινίσει ότι «ο Τσακ είναι πολύ πιο ωραίος».

Τσακ Νόρις Καπιτώλιο: Ρεπουμπλικανός από κούνια

O 80χρονος σήμερα ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για τις πολιτικές του απόψεις. Ανήκει στο κόμμα των Ρεπουμπλικανών και το 2016 είχε στηρίξει ανοιχτά τον Ντόναλντ Τραμπ στην εκλογική του αναμέτρηση με τη Χίλαρι Κλίντον. Στις εκλογές του 2020 ωστόσο, δεν προχώρησε στην ίδια ενέργεια. Όσο για τη φωτογραφία που… άναψε φωτιές και δείχνει τον «σωσία» του Νόρις, αυτή είναι όντως αληθινή και τραβήχτηκε στη συγκέντρωση της 6ης Ιανουαρίου στην Ουάσινγκτον, προτού ξεσπάσουν όμως τα επεισόδια στο Καπιτώλιο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις