Ιταλία – Κύπελλο: Ιδρωσε η Μίλαν

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιταλία – Κύπελλο: Ιδρωσε η Μίλαν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ιταλία - Κύπελλο: Στα πέναλτι πήρε την πρόκριση 5-4 επί της Τορίνο - Στην αποστολή αλλά δεν έπαιξε ο Ελληνας πρώην άσος του Αστέρα Τρίπολης, ο Μιχελής

13.01.2021 | 00:55

ΙταλίαΚύπελλο: Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που έφτασε μέχρι τα πέναλτι η Μίλαν επιβλήθηκε 5-4 στην …ρωσική ρουλέτα της Τορίνο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Το κανονικό παιχνίδι και η παράταση τελείωσαν 0-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά βρέθηκε στον πάγκο της Μίλαν ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός/αμυντικός χαφ Νίκος Μιχελής οποίος όμως δεν αγωνίστηκε. 

Το παιχνίδι είχε λίγες καλές φάσεις τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκαν οι δύο ομάδες. Ο κόουτς Πιόλι  ξεκίνησε με τον Ζλάταν στην ενδεκάδα, αλλά τον τράβηξα στον πάγκο στο ημίχρονο και πέρασε στον αγώνα Τσαλχάνογλου και Χάουγκε. Ούτε αυτή η κίνηση όμως είχε αποτέλεσμα. Για την είδε Τορίνο ο Τζιαμπάολο έπαιξε με την καλύτερη του ενδεκάδα πλην του Μπελότι. Και ο τελευταίος μπήκε στο παιχνίδι για την παράταση χωρίς όμως να κάνει τη διαφορά. 

Ιταλία – Κύπελλο: Τα πέναλτι

Το 0-0 δεν άλλαξε ούτε στην ημίωρη παράταση και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Έχει πιο ψύχραιμοι και εύστοχοι φάνηκαν οι Ροσονέρι. Σκόραραν όλα τα πέναλτι οι Κέσι, Ερνάντεζ, Τονάλι, Ρομανιόλι και Τσαλχάνογλου. Για την Τορίνο μοιραίος ήταν ο Ρινκόν που αστόχησε στο 4ο πέναλτι και χάθηκε η πρόκριση.

Δείτε ακόμη: 

Αρραβωνιάστηκαν Μάρτα και Πρίσλεϊ, ανακοινώθηκε πανηγυρικά και από την ΦΙΦΑ
Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Ο ”μικρός” που συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα
Χίντε Τερ Άβεστ ΑΕΚ: Αυτός είναι ο δεξιός μπακ που αρέσει στην Ένωση
Exit mobile version