Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σκορδά – Λιάγκας Πρωινό: Μαζί στην εκπομπή – Η ανακοίνωση “έκπληξη” του ΑΝΤ1
LIFESTYLE

Σκορδά – Λιάγκας Πρωινό: Μαζί στην εκπομπή – Η ανακοίνωση “έκπληξη” του ΑΝΤ1

Σκορδά - Λιάγκας Πρωινό: Η επεισοδιακή γνωριμία, ο "καληνυχτάκιας" Λιάγκας & η προκλητική Σκορδά: "Αν ήσουν γυναίκα μου, θα ήθελα να ήσουν πιο σεμνά ντυμένη".

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά,  ξανά μαζί  στο Πρωινό του ΑΝΤ1, τέσσερα χρόνια από το τηλεοπτικό τους διαζύγιο. Η τηλεοπτική σεζόν εκείνη είχε ξεκινήσει με την Φαίη Σκορδά να κάνει μόνη της το ντεμπούτο της στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και λίγο καιρό αργότερα είχε ανακοινωθεί με και το τέλος του γάμου τους. Η Φαίη Σκορδά συνέχισε, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας έμεινε αρχικά στον ΑΝΤ1, δοκιμάστηκε σε διάφορες εκπομπές χωρίς όμως τηλεθέαση και  αφού έμεινε για κάποιο διάστημα εκτός, το 2019 μετακόμισε στον ΣΚΑΪ. Η εκπομπή που παρουσίασε πέρυσι έγινε αντικείμενο σχολιασμού αρκετές φορές για αρνητικούς λόγους, ο παρουσιαστής ωστόσο παρέμενε στον ΣΚΑΪ και έκανε συζητήσεις. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα όταν και υπέβαλε την παραίτησή του. Η ανακοίνωση του καναλιού, χθες, ήταν πραγματική έκπληξη.

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά γνωρίστηκαν το 2007 στην εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη Gala. Η φράση του Γιώργου Λιάγκα «αν ήσουν γυναίκα μου, θα ήθελα να ήσουν πιο σεμνά ντυμένη», έβαλε φωτιές και οι δυο τους τσακώθηκαν on air.

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει πει σε συνέντευξή του: “Ήμουν καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας και μου λέει “πες μια ωραία γυναίκα που θες να φέρουμε να κάνουμε μαζί την εκπομπή” και λέω εγώ “Τη Σκορδά”. Όταν σας λέω ότι σφαχτήκαμε στον αέρα…Κυριολεκτικά σφαχτήκαμε! Μόνο που δεν βριστήκαμε, ο κόσμος νόμιζε ότι ήταν στημένο, αλλά δεν ήταν!”, ενώ αποκάλυψε και την ατάκα του που εξόργισε τη Φαίη και στάθηκε η αφορμή του τσακωμού τους: “Της είπα “αν ήσουν γυναίκα μου, θα ήθελα να ήσουν πιο σεμνά ντυμένη””.

Σκορδά – Λιάγκας: Ο έρωτας και το διαζύγιο

Για το τι έγινε τους μήνες που ακολούθησαν, ο Γιώργος έχει δηλώσει: “Από τότε πέρασαν 6 μήνες μέχρι να είμαστε μαζί. Βγαίναμε, κάτι γινόταν και “χάλαγε” το πράγμα. Απογοητευόμασταν, και κάναμε δυο εβδομάδες να ξαναμιλήσουμε. Όλο κάτι χάλαγε. Αυτό τράβηξε 6 μήνες. Έβγαινα και έλεγα “σήμερα θα της δώσω το πρώτο φιλί”. Τζίφος το πρώτο φιλί. Έξι μήνες μου πήρε! (…). Την άφηνα και ήμουν “καληνυχτάκιας”. Έλεγα “καληνύχτα” και μετά σκεφτόμουν “Φτου! Πάλι δεν την φίλησα!”.

Η κόντρα κατέληξε σε έναν μεγάλο έρωτα και δύο υπέροχα παιδάκια. Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας χώρισαν το 2016 και έκτοτε, τέσσερα χρόνια μετά, εξακολουθούν να έχουν εξαιρετικές σχέσεις και να μεγαλώνουν με τα δύο παιδιά τους. Και οι δύο έχουν, σε προσωπικό επίπεδο προχωρήσει τις ζωές τους, και όπως φαίνεται οι σχέσεις τους είναι σε τόσο καλό επίπεδο που, πλέον, τέσσερα χρόνια μετά, τους επιτρέπουν ξανά την τηλεοπτική συνύπαρξη.

Όταν η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε το διαζύγιο και τηλεοπτικά, με βουρκωμένα μάτια

Η ανακοίνωση βόμβα του ΑΝΤ1 για την τηλεοπτική επανένωση Φαίης Σκορδά Γιώργου Λιάγκα:

Η ανακοίνωση-βόμβα του ΑΝΤ1 για την τηλεοπτική επανένωση Φαίης Σκορδά-Γιώργου Λιάγκα: «Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του. Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού. Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει «καλημέρα» μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό». Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το «μαζί» και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται».

Σκορδά, Λιάγκας, τι είχαν πει για το διαζύγιό τους

Την περασμένη χρονιά, μάλιστα, τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και η Φαίη Σκορδά, είχαν αναφερθεί στο διαζύγιό τους. Στην εκπομπή του πέρυσι, ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τα όσα έλεγε η Θάλεια Ματίκα για τη σχέση των παιδιών της με τον πατέρα τους Τάσο Ιορδανίδη, ο παρουσιαστής είχε σχολιάσει: «Αυτό που λες τώρα το βιώνω και εγώ πιο έντονα, γιατί είμαι μπαμπάς χωρισμένης οικογένειας. Ο μεγάλος μας γιος με τη Φαίη, όταν χωρίσαμε ήταν 5 χρονών. Με είχε ζήσει μέσα στο σπίτι. Είχε μνήμες. Ο μικρός όταν χωρίσαμε ήταν 2,5. Δεν πήρε χαμπάρι ποτέ. Ο μεγάλος ήταν πάντα πάνω μου, είχε τον μπαμπά σαν πρότυπο. Ο μικρός ήταν λίγος χαμένος. Και έλεγα “ρε Φαίη με αγαπάει μόνο ο ένας; Δε με αγαπάει ο άλλος;”. Και μου έλεγε “όχι. Και οι δυο όταν είναι μαζί μου, μού λένε για τον μπαμπά”. Όσο μεγαλώνει ο μικρός θέλει κι αυτός. Τους παίρνω τα Σαββατοκύριακα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σκορδά – Λιάγκας: Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Η Φαίη Σκορδά, από την άλλη, είχε αποκαλύψει ότι δεν ήθελε το διαζύγιο αλλά δεν υπήρχε άλλη λύση. «Επειδή το έζησα, δεν σημαίνει ότι όλα καλά. Μπορεί καμιά φορά στην κουβέντα να ακούσω ‘Πολλά ζευγάρια στην Ελλάδα παίρνουν διαζύγιο’. Δεν σημαίνει αυτό ότι είναι όλα καλά. Ούτε το ήθελα. Το ιδανικό είναι να μένει το ζευγάρι μαζί. Από εκεί και πέρα, όταν δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Αυτό που ήθελα και όχι επειδή έπρεπε, όχι επειδή έτυχε, ήταν να αποκτήσω παιδιά. Αυτό το ήθελα».

Στο διαζύγιό της αναφέρθηκε η Φαίη Σκορδά και φέτος στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Για μένα δεν έχει αλλάξει η αξία της οικογένειας στη ζωή μου. Σίγουρα δεν ήθελα να χωρίσω. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα ήταν να έχω χωρίσει. Δεν το ήθελα. Ούτε το θεώρησα ποτέ απλό, ούτε εύκολο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, δεν το ήθελα. Δεν το έκανα και είπα δεν πειράζει. Δεν το ήθελα καθόλου. Για να το πήραμε απόφαση, σημαίνει ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα, μπορεί στις αρχές να ήταν κάπως τα πράγματα… ό,τι και να είναι είμαστε διαφορετικοί. Από τη στιγμή, όμως, που είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είναι οικογένεια. Είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου», ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Το ότι εργαζόμασταν μαζί δεν έπαιξε ρόλο στο διαζύγιο. Θα ήταν μια εύκολη απάντηση για να δώσω. Να το πω στον εαυτό μου σαν ελαφρυντικό. Είχαμε ένα κοινό στόχο. Απέκλιναν οι χαρακτήρες μας. Δεν είναι μόνο θέμα του έρωτα. Γελούσα πολύ, περνούσα καλά μαζί του. Ήταν διαφορετικός ο τρόπος που βλέπαμε κάποια πράγματα. Εγώ έβλεπα το άσπρο, εκείνος το μαύρο. Δεν μπορούσες να τα ενώσεις», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις