Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Ηράκλειο: Τραγωδία στο νησί, σκοτώθηκαν μάνα και η δίχρονη κόρη της
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Ηράκλειο: Τραγωδία στο νησί, σκοτώθηκαν μάνα και η δίχρονη κόρη της

Τροχαίο Ηράκλειο: Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα στο οποίο επέβαινε μιά 36χρονη με την 2χρονη κόρη της συγκρούστηκε με ένα άλλο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο αλλοδαποί.

Μια σύγκρουση οχημάτων πάνω σε διασταύρωση ήταν αρκετή για να προκαλέσει το θάνατο μια μητέρας και της δίχρονης κόρης της που επέβαιναν στο αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα, στις 5:28 μ.μ, σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο μεταξύ δυο οχημάτων στην διασταύρωση Φανερωμένης προς τη Γαλιά. Τη ζωή τους έχασαν μια 36χρονη μητέρα και η μόλις 2 ετών κόρη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα στο οποίο επέβαινε μιά 36χρονη με την 2χρονη κόρη της συγκρούστηκε με ένα άλλο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο αλλοδαποί. Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν άμεσα τις αρχές.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και η Πυροσβεστική Υπηρεσία έσπευσαν στο σημείο, όμως ήταν ήδη αρχά, καθώς η μητέρα και η κόρη της είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή. Οι δύο επιβάτες του δεύτερου ΙΧ είναι καλά στην υγεία τους, ενώ μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Η Τροχαία ερευνά της συνθήκες του δυστηχήματος.

Θανατηφόρο τροχαίο και στη Χίο

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα έγινε το πρωί στην περιοχή Φλώρι, στον δρόμο Χίου-Βολισσού. 68χρονος που οδηγούσε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και άλλο ένα άτομο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο εξετράπη της πορείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρόσκρουση ο 68χρονος χτύπησε στο κεφάλι, βγήκε από το αυτοκίνητο έχοντας τις αισθήσεις του, όμως, κατέληξε κατά τη μεταφορά του με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Σκυλίτσειο νοσοκομείο. Πρόκειται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του. Ο συνοδηγός του οχήματος δεν τραυματίστηκε.

ΕΚΑΒ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις