Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Ζούνε τον έρωτά τους, η απόδραση στις γιορτές
LIFESTYLE

Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Ζούνε τον έρωτά τους, η απόδραση στις γιορτές

Ειρήνη Παπαδοπούλου - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Τον Νοέμβριο του 2019 δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και της Ειρήνης Παπαδοπούλου που μαρτυρούσαν τον έρωτα του ζευγαριού. 

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι μια από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες στην Ελλάδα. Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσω της συμμετοχής της στη μουσική εκπομπή ταλέντων The X-Factor Greece. H Ειρήνη Παπαδοπούλου φαίνεται να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους στην προσωπική της ζωή, καθώς έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και την Εθνικής Ελλάδος, Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Τον Νοέμβριο του 2019 δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και της Ειρήνης Παπαδοπούλου που μαρτυρούσαν τον έρωτα του ζευγαριού.

Ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει έξω από το Θέατρο Ράδιο Σίτυ, μετά το τέλος της παράστασης «Ομμάτια δακρωμένα – Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα», στην οποία έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Έκτοτε το ζευγάρι συνεχίζει να ζει τον έρωτά του, ενώ προσπαθούν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί, παρότι η καθημερινότητα του καθενός εκτυλίσσεται σε διαφορετική πόλη.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ως γκολκίπερ του ΠΑΟΚ μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και η καλλίγραμμη τραγουδίστρια φροντίζει να επισκέπτεται τη συμπρωτεύουσα με κάθε ευκαιρία. Και παρόλο που η ίδια αποφεύγει να μιλάει δημόσια για τον 31 χρόνο σύντροφο της, σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» είχε αποκαλύψει το πώς γνωρίστηκαν «Στο αεροδρόμιο, εκεί με είδε για πρώτη φορά».

Ειρήνη Παπαδοπούλου και Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η συνέντευξη για τον ιδανικό άνδρα, το γάμο και τον έρωτα με τον Πασχαλάκη

Μάλιστα η τραγουδίστρια είχε δώσει μια συνέντευξη και είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Είχε αναφερθεί κιόλας αν σκέφτεται τον γάμο και για το τι θα πρέπει να έχει ο ιδανικός άνδρας για την ίδια.

Ποιο στοιχείο δεν πρέπει να λείπει από τον άντρα που θα βρεθεί δίπλα σου;

Να με κάνει νιώθω γυναίκα. Να είναι η αγκαλιά που θα χουχουλιάσω και θα νιώσω σιγουριά.

Έχει αρχίσει να σε απασχολεί το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας;

Ναι. Από πιο μικρή έχω την εικόνα στο μυαλό μου της δικής μου οικογένειας και μάλιστα με πολλά παιδιά. Αλλά όπως λέει και το τραγούδι, να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Σου έχει γίνει πρόταση γάμου;

Μου έχει γίνει πρόταση γάμου, αλλά δεν ήταν το σωστό timing. Δεν υπάρχει λόγος να κοιτάμε πίσω. Μόνο μπροστά.

Ειρήνη Παπαδοποόυλου instagram
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις