Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ναρκωτικά σκύλος: Εντυπωσιακό βίντεο της Αστυνομίας
ΕΛΛΑΔΑ

Ναρκωτικά σκύλος: Εντυπωσιακό βίντεο της Αστυνομίας

Ναρκωτικά σκύλος: Οι δύο σκύλοι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας «ανταγωνίζονται» στην ανακάλυψη ναρκωτικών.

Μετά τον «Ακύλα», τον πασίγνωστο, πλέον, σκύλο ανιχνευτή ναρκωτικών της Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, που πρόσφατα ανακάλυψε 4 κιλά κάνναβης, ανέλαβε δράση και ο δεύτερος αστυνομικός σκύλος, ο επίσης πασίγνωστος για τις επιτυχίες του «Άτλας». Και αυτός, ταξίδεψε με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Σερρών στη Θεσσαλονίκη, όπου κλήθηκε να ερευνήσει παρουσία εισαγγελικού λειτουργού οικία υπόπτου. Δεν άργησε να «παραδώσει» στον συνοδό του και στους άλλους αστυνομικούς ένα κιλό και 58 γραμμάρια κάνναβης και 212 γραμμάρια μεθαδόνης, που έβγαλε από ειδικές κρύπτες.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Καρσιώτης

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Στη συνέχεια βρέθηκαν και τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, που επίσης κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Αστυνομία διόδια

Ναρκωτικά σκύλος: Διαρκές το κυνήγι

Στο διαρκές κυνήγι του «λευκού θανάτου» για σημαντικό τμήμα της νεολαίας της χώρας, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πάτρας, κατάφεραν να βρουν σε ειδική κρύπτη, κάτω από την ταπετσαρία του πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου, 350 γραμμάρια ηρωίνης, τα οποία κατάσχεσαν. Όπως ανακοινώθηκε, συνελήφθη απογευματινές ώρες ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Αστυνομία έλεγχος

Μπλόκο στα διόδια του Ισθμού

«Ειδικότερα», αναφέρει η Αστυνομία «οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποίησαν αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία εντόπισαν τον δράστη στα διόδια του Ισθμού Κορίνθου και με την συνδρομή αστυνομικών της Ά Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αττικής, τον ακινητοποίησαν για έλεγχο.

Στην ταπετσαρία

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο δράστης, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν, δυο συσκευασίες, με ηρωίνη συνολικού βάρους 350 γραμμαρίων, οι οποίες ήταν επιμελώς κρυμμένες σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην ταπετσαρία του «πορτ μπαγκάζ» του οχήματος, καθώς και δυο κινητά τηλέφωνα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις