Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler διαρροή 10/1: Ποιος θα κερδίσει σήμερα
LIFESTYLE

Survivor spoiler διαρροή 10/1: Ποιος θα κερδίσει σήμερα

Survivor spoiler διαρροή 10/1: Μονομαχία Διασήμων - Μαχητών την Κυριακή, επιστροφή στη δράση και επιστροφή

Πώς και πώς περιμένουν οι τηλεθεατές το αποψινό (10/1) επεισόδιο του Survivor, που όπως αφήνει το trailer να εννοηθεί, θα είναι συναρπαστικό. Τα spoiler ήδη… τρέχουν. Αγώνισμα επάθλου στο Survivor και οι πηγές μάς έχουν δώσει ήδη τον νικητή. Θα επαληθευτούν και αυτή τη φορά τα spoiler; Στο προηγούμενο επεισόδιο οι Μαχητές νίκησαν – ξανά – αποκτώντας το… σετ του ψαρά, κάτι που έφερε τεράστια χαρά στην ομάδα, μιας και ο Κόρο το “κατέχει” το άθλημα. Η Αγγελική Λάμπρη αποχώρησε, στο συμβούλιο η ένταση ανάμεσα στους Μαχητές χτύπησε “κόκκινο” και σήμερα, οι Διάσημοι θα υποστούν μια μεγάλη πληγή…  Ο Περικλής Κονδυλάτος θα ξεσπάσει σε κλάματα και θα τα βάλει με την Κάτια, μη διστάζοντας να την κατηγορήσει.

Ένα “απαράδεκτο” γεγονός θα φέρει μια κόντρα ανάμεσα στους δύο συμπαίκτες. Με την Ταραμπάνκο να δικαιολογείται στις κάμερες λέγοντας πως είχε δυνατό vibe και ο Περικλής δεν μπορούσε να καταλάβει τι γινόταν γύρω του.Πάντως οι σχέσεις Κάτιας – Περικλή, από την αρχή δεν φαινόντουσαν και οι καλύτερες, καθώς το μοντέλο είχε βάλει στο στόχαστρο την Αγγελική Λάμπρη, που ήταν φίλη στο παιχνίδι με τον Κονδυλάτο.

Επίσης, μια νέα παίκτρια θα κάνει την είσοδο της. Ωστόσο, άγνωστο είναι μέχρι στιγμής σε ποια ομάδα από τις δυο θα μπει, μιας και έχουν ακουστεί όλα. Βέβαια, οι πιο πολλοί μιλούν για απόκτημα των Μαχητών, αλλά δεν παίρνει κανείς όρκο. Πρόκειται για τη γαζέλα της Μυκόνου, την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, την πιο καλοπληρωμένη παίκτρια του «Survivor 2021». Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα. Οι γονείς της είναι από τη Νιγηρία και ήρθαν στη χώρα μας για γαμήλιο ταξίδι. Μαγεμένοι από τις ομορφιές και τον τρόπο ζωής της χώρας μας, αποφάσισαν να μείνουν εδώ και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

SURVIVOR SPOILER – ΔΕΙΤΕ LIVE

Survivor spoiler διαρροή 10/1: Ποιος θα κερδίσει απόψε

Ο στίβος μάχης για ακόμη μια φορά θα είναι απαιτητικός. Όπως είδαμε στο trailer θέλει οι παίκτες να έχουν… γερά χέρια και θα είναι ομαδική δοκιμασία. Ο κάθε παίκτης θα πετά στον συμπαίκτη του έναν κουβά γεμάτο νερό που δεν πρέπει να του πέσει, καθώς στη συνέχεια θα πρέπει να ρίξει το νερό μέσα σε έναν σωλήνα. Απαιτείται σίγουρα ταχύτητα αλλά και σταθερότητα, όπως βλέπουμε από τα πρώτα πλάνα του επεισοδίου.

Στο τελευταίο αγώνισμα κέρδισαν οι Μαχητές και φρόντισαν να το εκμεταλλευτούν με τη μία. Θεωρητικά, έτσι όπως βλέπουμε το αγώνισμα από το τρέιλερ, είναι από αυτά που οι Διάσημοι μπορούν να “πάρουν”. Μάλλον όμως αυτό δεν θα γίνει. Οι Μαχητές θα πανηγυρίσουν έξαλλα και οι Διάσημοι θα ψάχνουν (πάλι) να δουν τι φταίει στην ομάδα…

Survivor spoiler διαρροή 10/1: Θα επαληθευτούν οι πηγές;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις