Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: Χτίζει σερί

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: Χτίζει σερί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 16η αγωνιστική: Νέα νίκη ο Παναθηναϊκός, 2-0 την ΑΕΛ με Καρλίτος και Εμμανουηλίδη - Καλή εικόνα και διαχείρηση αν και με εμφανές άγχος

10.01.2021 | 21:53

Σούπερ Λιγκ16η αγωνιστική: Σπουδαία νίκη πήρε ο Πανβαθηναϊκός, 2-0 την ΑΕΛ στη Λεωφόρο. Νίκη, πάντως, που ήρθε δυσκολότερα από όσο “μαρτυρά” το τελικό σκορ. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πιο δραστήρια το παιχνίδι και έκανε κάποιες τελικές, κυρίως με Καρλίτος και Αϊτόρ, χωρίς όμως επιτυχία. Η ΑΕΛ έδειξε διάθεση να βγει στην κόντρα, είχε κάποιες προσπάθειες, με Ντουρμισάι ή Νικολιά. Στο 36’ το τριφύλλι βρήκε το γκολ που έλυσε τα πόδια των παικτών. Ο Μολό έκανε ωραία σέντρα από τα αριστερά και η μπάλα έφτασε στον Καρλίτος που από κοντά με σουτ έκανε το 1-0. Στο τελευταίο 10λεπτο του ημιχρόνου ο ΠΑΟ είχε πρωτοβουλία, όχι όμως και τη μεγάλη φάση, το 1-0 ήταν το σκορ στα πρώτα 45’. 

Στην επανάληψη το παιχνίδι ξεκίνησε με ρυθμό, αλλά όχι ποιότητα ή τη μεγάλη φάση. Εφτασε το 60’ για να χαθεί μεγάλη ευκαιρία κι αυτή ήταν για την ΑΕΛ. Ο Νικολιάς έβγαλε σέντρα από δεξιά, και ο Κολομπίνο από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Οι “βυσσινί” συνέχισαν να πιέζουν, είχαν κάποια άστοχα σουτ με Ντουρμισάει ή Κολομπίνο.

Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: Άλλος την πίεση, άλλος τις ευκαιρίες και το γκολ

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο η πίεση εντάθηκε και ο Παναθηναϊκός έδειξε να χάνεται στο άγχος του. Οπισθοχώρησε αναίτια και έδωσε χώρο στην ΑΕΛ, αλλά αυτός έχασε τις τεράστιες ευκαιρία. Ο Καμπετσής, ειδικότερα, στο 84’ έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για γκολ. Ενώ στο 85’ έκανε σίστ στον Μπουζούκη που επίσης έχασε τετ-α-τετ με τον Μπάγιτς και το 1-0 διατηρήθηκε. Το σκορ έκλεισε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Εμμανουηλίδη να πετυχαίνει με κεφαλιά το γκολ από ασίστ του Καμπετσή, επίσης με το κεφάλι!

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Καρλίτος 36’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος. ΒΟΗΘΟΙ: Νικολακάκης, Κόλλιας. VAR: Γκορτσίλας. 

Παναθηναϊκός (Μπόλονι):  Διούδης – Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Μολό – Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος  (Σερπέζης 86’) – Ιωαννίδης (Εμμανουηλίδης 86’), Αθανασακόπουλος (Χατζηγιοβάννης 59’), Αϊτόρ (Μπουζούκης 79’) – Καρλίτος (Καμπετσής 79’).

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Μπάγιτς, Μιχαήλ, Φιλίπ, Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς (Τρούγιτς 59’), Ντουρμισάι (Νούνιτς 85’), Τσόσιτς, Ζίζιτς (Μπέρτος 59’), Πινακάς, Κολομπίνο, Νικολιάς.

Δείτε ακόμη: 

ΠΑΟΚ: «Χαλιέται» ο Τζόλης και κοιτάζει το καλοκαίρι
Δύο μήνες πριν το πρώτο Γκραν Πρι της F1 και οι κίνδυνοι αναβολής είναι υπαρκτοί!
Τρεις με άγχος κι ένας αποκλεισμός στο FA Cup – Τα ματς της Κυριακής
Exit mobile version