Ποδόσφαιρο – Ευρώπη: Χωρίς νικητή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – Ευρώπη: Χωρίς νικητή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ποδόσφαιρο - Ευρώπη: Ισόπαλοι 2-2 Αγιαξ και PSV στο ολλανδικό ντέρμπι κορυφής - Κέρδισαν Στουτγκάρδη και Αρμίνια στη Γερμανία

10.01.2021 | 22:18

Ποδόσφαιρο – Ευρώπη: Πραγματικό ντέρμπι ήταν η μάχη της κορυφής του Ολλανδικού πρωταθλήματος. Ο Αγιαξ και η Αϊντχόβεν αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2, με τον Αίαντα μάλιστα να γυρίζει το ματς από 0-2. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, η PSV, προηγήθηκε με τον Ζάχαβι 0-2 στο 21’. Ο Αγιαξ απάντησε στο ένα γκολ προ ημιχρόνου. Με τον Προμές να μειώνει στο 40’. Στην επανάληψη ρίσκαραν οι γηπεδούχοι και μες τον Αντονι στο 65΄έφεραν το ματς στα ίσα. Το τελικό 2-2, πάντως, αφήνει ανοιχτή τη μάχη  τίτλου στην Eredivisie, με τον Αγιαξ μπροστά βραχεία κεφαλή!

Ποδόσφαιρο – Ευρώπη: Στη Γερμανία εντυπωσιακή νίκη πέτυχε η Στουτγκάρδη με 4-1 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ. Μάλιστα, είχε πάρει κεφάλι στο σκορ από νωρίς (Γκονζάλες 10’ και Σίλα 29’) και δεν κινδύνευσε πότε να απολέσει τη νίκη (Κάστρο και Ντίνταβι τα άλλα δύο τέρματα). Στο άλλο ματς της ημέρας για την Μπουτεσλίγκα η Αρμίνια Μπίλεφελντ με τέρμα του Γιάμπο πήρε χρυσό τρίποντο στην μάχη σωτηρίας, 1-0 επί της Χέρτα Βερολίνου. 

Δείτε ακόμη: 

ΠΑΟΚ: «Χαλιέται» ο Τζόλης και κοιτάζει το καλοκαίρι
Δύο μήνες πριν το πρώτο Γκραν Πρι της F1 και οι κίνδυνοι αναβολής είναι υπαρκτοί!
Τρεις με άγχος κι ένας αποκλεισμός στο FA Cup – Τα ματς της Κυριακής
Exit mobile version