Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ολυμπία Χοψονίδου παιδιά: Η απίστευτη ατάκα για το αν έμενε έγκυος για έβδομη φορά
LIFESTYLE

Ολυμπία Χοψονίδου παιδιά: Η απίστευτη ατάκα για το αν έμενε έγκυος για έβδομη φορά

Ολυμπία Χοψονίδου παιδιά: Η Χοψονίδου αποκάλυψε ότι θα χαιρόταν πολύ αν έμενε έγκυος για έβδομη φορά.

Στα δέκα χρόνια γάμου, ο μπασκετμπολίστας Βασίλης Σπανούλης και το μοντέλο Ολυμπία Χοψονίδου, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με έξι παιδιά. Τρία αγόρια και τρία κορίτσια. Η πρώην σταρ Ελλάς, έχει αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένειά της και δεν κρύβει το πόσο της αρέσει που έχει αποκτήσει έξι παιδιά. Και φυσικά, δεν έχει πει ακόμα το τέλος, αφού δεν θα έλεγε όχι σε ακόμα ένα παιδί.

Αν και ο σύζυγός της έχει πει ότι το παιχνίδι έχει λήξει στο έκτο, η Χοψονίδου μόλις αποκάλυψε ότι θα χαιρόταν πολύ αν έμενε έγκυος για έβδομη φορά. Η πολύτεκνη μητέρα, είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά μέσω ενός Q and A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των ακολούθων της, εκ των οποίων η μία ήταν αν σκοπεύει με τον Βασίλη Σπανούλη, να κάνουν 7ο παιδί.

Η ερώτηση στο instagram

Συγκεκριμένα την ρώτησαν: “Αν έμενες έγκυος για 7η φορά τι θα έκανες;”

Η Ολυμπία Χοψονίδου δεν άφησε το ερώτημα αναπάντητο, μάλιστα έγραψε ένα… προφητικό στιγμιότυπο με τον Βασίλη Σπανούλη έχοντας κάνει photoshop στη φωτογραφία του. Σε αυτή τη φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε όταν η Χοψονίδου γέννησε το έκτο παιδί τους, ο Βασίλης Σπανούλης δείχνει έξι δάχτυλα (όσα και τα παιδιά τους), ωστόσο η σύζυγός του έχει προσθέσει άλλο ένα δάχτυλο και πλέον δείχνει επτά!

Η ίδια απάντησε στο ενδεχόμενο έβδομης εγκυμοσύνης της:

“Θα χαιρόμουν!”.

Ωστόσο στη συνέχεια διευκρίνισε για να μην παρεξηγηθεί και προκαλέσει δημοσιεύματα:

“Δεν λέω όμως ότι πηγαίνω για το 7ο”.

Ολυμπία Χοψονίδου instagram
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις