Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κάτια Ταραμπάνκο σχέση: Φουλ ερωτευμένη η παίκτρια του Survivor
LIFESTYLE

Κάτια Ταραμπάνκο σχέση: Φουλ ερωτευμένη η παίκτρια του Survivor

Κάτια Ταραμπάνκο σχέση: Η 25χρονη, την οποία αρχικά γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, είναι σε σχέση με τον Κώστα Χωρινό

Την Κάτια Ταραμπάνκο την βλέπουμε καθημερινά να δίνει αγώνα… επιβίωσης στο Survivor 4 και να «μάχεται» για την ομάδα των Διάσημων κόντρα στου Μαχητές στον Άγιο Δομίνικο. Η δημοφιλής παίκτρια του ριάλιτι όμως έχει αφήσει την… καρδιά της στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα λίγο πριν φύγει για την άλλη άκρη του Ατλαντικού χρειάστηκε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της. Η 25χρονη, την οποία αρχικά γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, είναι σε σχέση με τον Κώστα Χωρινό, ο οποίος είναι 31 ετών και ασχολείται με το marketing. Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε πριν από αρκετούς μήνες, κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown, όταν και έτυχε να βρεθούν σε ένα φιλικό σπίτι, ήρθαν κοντά και από τότε είναι μαζί.

Μάλιστα το πρώτο διάστημα της σχέσης τους ο φωτογραφικός φακός τους «έπιασε» να κάνουν βόλτα μαζί στο Κολωνάκι. Η Κάτια Ταραμπάνκο έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένη στο πλευρό του και όσοι τους έχουν συναναστραφεί μιλούν για ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι. Βέβαια πλέον η σχέση τους περνάει δύσκολα, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσουν την τεράστια απόσταση που τους χωρίζει, ωστόσο σύμφωνα με όσους συναναστρέφονται το ζευγάρι, τα… χιλιόμετρα δεν πρόκειται να αλλάξουν τίποτα ανάμεσά τους και πως ο Κώστας θα περιμένει πως και πως την αγαπημένη του να επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο για να συνεχίσουν μαζί από εκεί που είχαν σταματήσει τον έρωτά τους.

Κάτια Ταραμπάνκο σχέση Κάτια Ταραμπάνκο σχέση Κάτια Ταραμπάνκο σχέση
(Πηγή φωτο gossip-tv)

Κάτια Ταραμπάνκο σχέση: Οι φήμες για τον Αποστολάκη

Παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν την παίκτρια του Survivor να είναι σε σχέση με τον Γιάννη Αποστολάκη Η ίδια με δηλώσεις στο «Πρωινό» είχε τότε διαψεύσεις τις φήμες, ενώ αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη και ότι ο σύντροφός της είναι εκτός χώρου. «Είμαι ερωτευμένη, είμαι σε σχέση, αλλά δεν είμαι με τον Γιάννη Αποστολάκη σε σχέση. Όχι, δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα. Ο σύντροφός μου είναι άλλος. Είναι εκτός χώρου, είναι κάτι φρέσκο και μαζί πορευόμαστε.

Επειδή διάβασα κάποια πράγματα, τον Φλεβάρη εγώ δεν ήξερα καν τον Γιάννη Αποστολάκη. Τον γνώρισα λίγο πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τους Θαλασσόλυκους. Δεν ήμουν το τρίτο πρόσωπο. Δεν έπαιξα κάποιο ρόλο στον χωρισμό του. Στα Κουφονήσια είχα ένα θέμα υγείας, κάτι ζαλάδες. Οπότε ο Γιάννης με κρατούσε και ήμουν πάνω του. Οπότε λογικά από εκεί ξεκίνησαν να λένε πως είμαστε σε σχέση» είπε η Κάτια Ταραμπανκό.

Κάτια Ταραμπάνκο σχέση: Η πρόταση γάμου στον αέρα

Να σημειώσουμε πως όταν πρωτογνωρίσαμε την Κάτια Ταραμπάνκο στο ριάλιτι των μοντέλων ήταν σε σχέση με τον Γιάννη Χαλβατζή. Μάλιστα στην τρίτη δοκιμασία του τελικού οι φιναλίστ του GNTM έπρεπε να φωτογραφηθούν με τους συντρόφους τους. Στο πλαίσιο της δοκιμασίας ο Γιάννης προσπάθησε να κάνει πρόταση γάμου στην Κάτια, αλλά εκείνη σοκαρισμένη τον σταμάτησε. Να τονίσουμε πως μετά το ριάλιτι, το ζευγάρι τελικά ακολούθησε χωριστούς δρόμους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις