Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αφροδίτη – Big Brother: «Μου πρότειναν να κάνω ερωτική ταινία»
LIFESTYLE

Αφροδίτη – Big Brother: «Μου πρότειναν να κάνω ερωτική ταινία»

Αφροδίτη - Big Brother: Η Αφροδίτη λοιπόν, αποκάλυψε στην εκπομπή ''Ευτυχείτε'' ότι της έγινε πρόταση να γυρίσει sex tape με αμοιβή 8.000 ευρώ.

Την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή την γνωρίσαμε μέσα από το Big Brother. Από την πρώτη στιγμή είχε τραβήξει τα βλέμματα πάνω της με τον χαρακτήρα, τη συμπεριφορά της αλλά και την έντονη διαπεραστική της φωνή. Στο εισαγωγικό της βίντεο είχε πει ότι «οι φίλοι μου με φωνάζουν DIDI. Είμαι και naked model (γυμνό μοντέλο). Ναι αυτό! Το ακούσατε σωστά! Όταν με κοιτάζει ο κόσμος μιλάμε ανοικτά. Ξέρεις ότι είμαι χοντρή. Και λένε ότι είμαι παχουλή. I’m like, είμαι χοντρή. Δεν πειράζει. Το πιο εύκολο πράγμα να κάνεις είναι να αδυνατίσεις, να φτιάξεις το κορμί σου».

Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια για τον εαυτό της, έχει μεγαλώσει στη Νότια Αφρική και συγκεκριμένα στο Μπλοεμφοντέιν. Η Αφροδίτη είναι ηθοποιός στο επάγγελμα αλλά και plus size μοντέλο στη Σχολή Καλών Τεχνών. Είναι απόλυτα απελευθερωμένη, για αυτό και το μήνυμα της είναι «body positivity». Ενθουσιώδης, κοινωνική και χαμογελαστή, ήθελε να βγει νικήτρια του Big Brother αν και δεν τα κατάφερε.

Η Αφροδίτη λοιπόν, αποκάλυψε στην εκπομπή ”Ευτυχείτε” ότι της έγινε πρόταση να γυρίσει sex tape με αμοιβή 8.000 ευρώ. «Μου πρότειναν να κάνω ερωτική ταινία. Δεν ενέδωσα, ούτε το μετάνιωσα. Αν και… δεν θέλω να λέω. Ίσως να μην μου δίνουν, αρκετά, τι να πω! Αν ο άλλος θέλει να μου δώσει 8.000 ευρώ για να κάνω αυτό, όχι ευχαριστώ πολύ. Με 8.000 μπορώ να φάω ένα ολόκληρο παστίτσιο, να κάνω sex tape όχι», δήλωσε.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν ισχύει πως παρόμοια πρόταση έκαναν και στην συμπαίκτριά της, Χριστίνα Ορφανίδου, η Αφροδίτη απάντησε: «Φαντάζομαι ότι όπως έγινε σε μένα, στον καθένα μπορεί να γίνει». Τέλος, η Αφροδίτη αναφέρθηκε στον Θέμη που δήλωσε πρόσφατα ότι δεν κάνουν πολλή παρέα εκτός παιχνιδιού. «Αν έτσι αισθάνθηκε ο Θέμης, δεν μπορώ να του πω “όχι πρέπει να νιώσεις αλλιώς”. Έτσι το αντιλήφθηκε, έτσι το εξέφρασε», είπε για τον πρώην συμπαίκτη της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις