Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Κακός δαίμονας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Κακός δαίμονας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Η Μπάγερν δοκιμάζεται στο “Μπορούσια Παρκ” από την Γκλάντμπαχ με μόνο δύο βαθμούς απόσταση από την δεύτερη Λειψία

08.01.2021 | 19:16

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Με την αναμέτρηση της Μπάγερν στην επικίνδυνη έδρα της Μπορούσια Μένχενγκλαντμπαχ ανοίγει η αγωνιστική δράση της Μπουντεσλίγκα απόψε. Η γηπεδούχος Μπορούσια προέρχεται από δύο σερί διπλά. Ενα για το πρωτάθλημα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ, ενώ πριν τα Χριστούγεννα είχε κερδίσει εκτός έδρας 5-0 την αδύναμη Ελβερσμπεργκ για το κύπελλο. Απόψε υποδέχεται το απόλυτο φαβορί τίτλου, την παντοδύναμη Μπάγερν και ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα για να ροκανίσει τι διαφορά που την χωρίζει από την έκτη θέση και τη Βόλφσμπουργκ.

Στην προσπάθεια για κάτι καλό κόντρα στην Μπάγερν ο Μάρκο Ρόσε δεν μπορεί να υπολογίζει στον εξτρέμ Λάζαρο, ενώ εκτός πλάνων λόγω τιμωρίας τέθηκε και ο έτερος εξτρέμ, ο Τιράμ. Αξίζει να σημειωθεί πως η Γκλάντμπαχ κάθε άλλο παρά άσχημη παράδοση έχει κόντρα στην Μπάγερν. Είναι από τις ομάδες που αποτελούν σοβαρό πρόσκομμα στους Βαυαρούς. Ακόμα και στις τελευταίες σεζόν της απολύτου κυριαρχίας τους. Στα τελευταία 7 ματς στο “Μπορούσια Παρκ” το σχετικό ρεκόρ είναι 3-1-3.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Η Μπάγερν

Στο στρατόπεδο της πρωτοπόρου της κατηγορίας, υπάρχει αναμφίβολα άριστο κλίμα. Αλλωστε παραμένει δίχως ήττα από τις 27 Σεπτεμβρίου. Εχει τρέξει, έτσι, σε πρωτάθλημα κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ ένα σερί 16-4-0 και οδηγεί την κούρσα. Με επίθεση φωτιά που σκοράρει στο πρωτάθλημα κατά μέσο όρο 3+ γκολ ανά αγώνα. Απόψε πάει με ελάχιστα προβλήματα στο “Μπορούσια Παρκ”. Εκτος μάχης ο Γκνάμπρι όπως όλα δείχνουν, ενώ επιστρέφει ο Κομάν.

Δείτε ακόμη: 

Πήρε Ρέαμπτσιουκ για 4,5 χρόνια ο Ολυμπιακός
Νίκη για τη Γιουνάιτεντ, γκέλα η Εβερτον
Στιγμές 2020: Από την 8άρα της Μπάγερν, στην αποχή των Μπακς
Exit mobile version